Afhaalpunt Houten

Bij Fietsenstunt bestel je jouw nieuwe fiets of e-bike eenvoudig online in de webshop en haal je deze op bij een afhaalpunt wanneer het jou uitkomt! Met meer dan twintig locaties verspreid over de hele Benelux, is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Zo kunnen al onze klanten in de regio Utrecht terecht bij ons afhaalpunt in Houten om een bestelling op te pikken. Het grote voordeel van zelf je bestelling afhalen is dat je niet hoeft te wachten tot de bezorger er is.

Voordelen afhalen

Je kunt er bij Fietsenstunt ook voor kiezen om jouw aankoop thuis af te laten leveren door gebruik te maken van onze professionele bezorgdienst. Hoewel wij er alles aan doen om je bestelling op de afgesproken tijd te bezorgen, kan het helaas voorkomen dat onze koerier vertraging oploopt door verkeersdrukte. Als je ervoor kiest om jouw fiets op te halen bij onze vestiging in Houten voorkom je dit probleem en heb je zelf in de hand wanneer je je tweewieler in huis hebt.

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Nadat je een bestelling hebt geplaatst in de webshop, kun je aangeven dat je de fiets zelf komt afhalen of dat je deze wilt laten bezorgen. Als je ervoor kiest om je bestelling zelf af te halen in Houten, ontvang je van ons een e-mail waarin staat wanneer je deze kunt ophalen.

Voorwaarden fiets afhalen in Houten

Goed om te weten is dat er voor het afhalen van fietsen andere voorwaarden gelden dan voor het laten bezorgen. Alle modellen worden rijklaar voor je afgemonteerd zodat je er direct op naar huis kunt fietsen. Het is echter niet mogelijk om de fiets op maat af te laten stellen bij ons afhaalpunt in Houten. In onze fietsenwinkels in Noord-Holland is dit wel mogelijk. Bij de afhaallocaties worden de fietsen dus met de fabrieksafstellingen afgeleverd. Kinderfietsen tot 20 inch en fietsendragers kunnen in de doos worden afgehaald wat het transport vereenvoudigt. Bovendien worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het afhalen van een fiets in Houten. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur*
Dinsdag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur
* Het is bij de afhaalpunten mogelijk om ook buiten de openingstijden uw bestelling op te halen. Neem hiervoor van te voren contact op met het afhaalpunt waar u de bestelling wilt afhalen.

Fietsenstunt.nl - Houten

Pakketboot 2
3991 CH Houten
030-6377703