Ontvang tot €300,- cashback bij aankoop van 

een nieuwe Sparta e-bike.

Op zoek naar een goede kwaliteit e-bike? Van 1 juni tot en met 31 juli profiteer jij van een cashback tot €300,- op een van de e-bikes uit de Sparta C-serie of D-serie. 

Ontvang €200,- cashback bij aankoop van een Sparta c-GRID e-bike en €100,- cashback bij een Sparta c-READY! (na fietsregistratie). Per 1-7-2023 ontvang je op de d-RULE zelfs een cashback ter waarde van €300,-. Maak kennis met deze fantastische fietsen, probeer de verschillende modellen uit en ontdek welke e-bike het beste bij jou past. 


Hoe ontvang je de cashback?

Stap 1 - Koop een Sparta E-bike uit de C-serie of D-serie* in de actie periode van 1-6-2023 t/m 31-7-2023. 

Stap 2 - Heb je de fiets geleverd gekregen? Registreer jouw nieuwe e-bike via de volgende link

Stap 3 - Via jouw persoonlijke emailadres ontvang je een bevestiging van de fietsregistratie met een link naar de cashback actie.

Stap 4 - Vraag je cashback aan via de ontvangen link in de bevestigingsmail van de fietsregistratie. Je ontvangt hierna een bevestiging van je aanvraag. 

Stap 5 - Binnen vier weken wordt de cashback uitbetaald. 

* Deelnemende modellen zijn de Sparta c-GRID Fit, c-GRID Energy, c-GRID Ultra, c-READY Fit en C-READY Energy, D-rule Fit, D-rule Energy, D-rule energy BES3, D-rule Ultra, D-rule Ultra BES3. 


Actievoorwaarden

Deze e-bike actie geldt uitsluitend tijdens de actie periode op deelnemende modellen welke direct leverbaar zijn. De cashback verloopt via een extern service bureau. Dit bureau ontvangt de aanvraag, keurt de aanvraag en bij goedkeuring vindt de betaling plaats. De betaling kan herkent wordt aan betalingskenmerk SPARTA CASHBACK. 


Liever eerst nog even een proefrit maken?

Test je liever graag eerst de e-bike waar je interesse in hebt? Dat kan altijd in onze Experience Store in Hoorn. Klik hiervoor op de button "Proefrit aanvragen" op de productpagina van de fiets van jouw keuze.

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store