FietsenvandeZaak. 

Hét vitale voordeel voor personeel. 

Door gebruik te maken van het “Fietsen van de Zaak” platform, zorgen verstandige werkgevers voor een vitale organisatie met gezonde werknemers. Als werkgever wilt u werknemers zo vitaal mogelijk houden, dus alle reden om fietsen te stimuleren. Door meer te fietsen, trappen werknemers zichzelf gezonder en vrolijker. Daarnaast dragen ze bij aan een duurzame uitstraling van uw organisatie. Met aantrekkelijk voordeel via de zaak óf een leasefiets geeft u werknemers alvast een (fiscaalvriendelijk) duwtje in de rug.

Waarom het zakelijke voordeel van Fietsenstunt?

  • Direct geregeld en volledig ontzorgd door Fietsenstunt.nl.
  • Uitgebreid assortiment van de bekende kwaliteitsmerken.
  • Duurzame mobiliteit tegen files, milieuvervuiling en parkeerproblemen.

Inmiddels maken al meer dan 100 organisaties actief gebruik van het FietsenvandeZaak platform.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel 085-0231426 of mail naar [email protected].

 

Wij zijn partner van o.a.

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store

FietsenvandeZaak.

Service, kwaliteit en goed geregeld.

Wanneer uw werknemers op de fiets naar het werk komen, is dat uiteraard goed voor de gezondheid. Bovendien is het bewezen dat uw medewerkers hierdoor ontspannen, vrolijker én productiever zijn op het werk. Inmiddels weet iedereen wel dat fietsen gezond is, waardoor fiets nog steeds groeit in populairiteit. Mede door de opkomst van de e-bikes en speedbikes, wordt de fiets steeds vaker gezien als alternatief voor de auto. Ook organisaties zien steeds meer het belang van fietsende en gezonde medewerkers. Fietsenstunt biedt hierin altijd een passende oplossing.

Via het FietsenvandeZaak platform bieden wij uw personeel in de eerste plaats scherpe prijzen. Daarnaast bieden wij advies op maat, een breed assortiment van kwaliteitsmerken, 100% rijklare bezorging en service aan huis. Maar er zijn ook andere mogelijkheden zoals een offerte op maat voor het aanschaffen van meerdere fietsen voor uw organisatie.

De voordelen van zakelijk fietsen.

Het merendeel van uw werknemers, woont binnen een straal van 15 kilometer van uw bedrijf. Het groeiende aantal automobilisten, zorgt er dagelijks voor dat veel mensen in de file staan, of problemen hebben met parkeren, met name in de grote steden. De ontwikkeling van moderne, maar ook trendy en eigentijdse e-bikes, speelt steeds meer een rol als gezonde vervanger van de auto. Daarbij, met de fiets staat uw personeel nooit in de file. De fiets is gezond én goed voor het milieu. 

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van fietsen en elektrische fietsen. Daarom voorzien wij u graag van informatie en desgewenst voorzien wij iedere medewerker persoonlijk van deskundig advies.

 

Fiscaal voordelig

Fietsen kopen via het bedrijf kan verschillende belastingvoordelen hebben, zowel voor uw bedrijf als voor uw werknemer. Ook hierin denken wij natuurlijk graag voor u mee. Het Fietsplan maakt het mogelijk om uw werknemers een kilometervergoeding te geven van 0,19 cent per kilometer. Daarnaast zou u ook een renteloze lening kunnen verstrekken aan uw werknemers voor de aanschaf van een nieuwe (elektrische) fiets. Het voordeel is dat deze lening bijvoorbeeld terugbetaald kan worden met de kilometervergoeding.

 

Vast aanspreekpunt

Persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Daarom heeft uw organisatie contact met één vaste accountmanager. Zo weet u direct met wie u contact op moet nemen als u vragen heeft of afspraken wilt maken. Deze persoon kent uw organisatie en is volledig op de hoogte van uw zakelijke wensen.

 

Service aan huis

Voor de aangesloten organisaties bieden wij service aan huis aan. Dit betekent dat onze monteurs bij uw personeel aan huis komen of afspreken bij u op locatie wanneer er onderhoud nodig is. Hiermee garanderen wij een landelijke dekking en kan uw personeel weer snel zorgeloos op pad.

 

Voorstel op maat

Of uw organisatie nu uit 10 of 10.0000 medewerkers bestaat, wij maken altijd een voorstel op maat afgestemd op uw wensen. Interesse in de mogelijkheden? Stuur een mail naar [email protected] en wij nemen direct contact met u op.