Fietsenwinkel Bergen op Zoom - Afhaalpunt

Bij Fietsenstunt vind je een breed aanbod fietsen in diverse soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een transportfietsmoederfietsmountainbikeomafiets of bakfiets, wij hebben de tweewieler die je zoekt! Bovendien verkopen wij uitsluitend topmerken als AvalonBatavusBSPSpartaSensaMerida en Cortina. Zo weet je dus zeker dat je een fiets van uitstekende kwaliteit aanschaft waar je jarenlang fietsplezier aan zult beleven. Bestel jouw nieuwe fiets daarom snel online en haal deze op bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Speciaal voor onze klanten die in de buurt van Brussel wonen hebben wij een afhaalpunt in Vilvoorde.

Voordelen

Geen zin om lang op een bezorger te hoeven wachten? Kies er dan voor om jouw fiets zelf af te halen in Vilvoorde. Hoewel wij over een professionele bezorgdienst beschikken, kan het altijd voorkomen dat onze koerier vertraging oploopt door verkeersdrukte. Door jouw bestelling zelf af te halen voorkom je dit probleem en heb je zelf in de hand wanneer je jouw tweewieler in huis hebt.

Voorwaarden afhalen

Wanneer je aangegeven hebt dat je je bestelling afhaalt in Vilvoorde ontvang je van ons een e-mail. Hierin staat wanneer je bestelling afgehaald kan worden bij het afhaalpunt. Als je een fiets hebt besteld zal deze rijklaar voor je afgemonteerd worden. De standaard fabrieksafstelling wordt hierbij aangehouden. Het is bij een afhaalpunt niet mogelijk om de fiets op maat af te laten stellen. Hiervoor kun je terecht in één van onze fietsenwinkels. Fietsaccessoires kunnen niet afgehaald worden bij een afhaalpunt. Deze kunnen wel thuisbezorgd worden.Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.

Achteraf betalen

Je kunt tijdens het plaatsen van je bestelling direct online afrekenen. Daarnaast is het ook mogelijk om te betalen bij het afhaalpunt in Vilvoorde. Dit kan zowel contant als via pin. Onze voorkeur gaat echter uit naar pintransacties.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur*
Dinsdag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur
* Het is bij de afhaalpunten mogelijk om ook buiten de openingstijden uw bestelling op te halen. Neem hiervoor van te voren contact op met het afhaalpunt waar u de bestelling wilt afhalen.

Fietsenstunt.nl - Brussel 

Willem Elsschotstraat 1 
1800 Vilvoorde