Fietsenwinkel Deinze - Afhaalpunt

Speciaal voor al onze Belgische klanten die in de buurt van Deinze wonen heeft Fietsenstunt een afhaalpunt waar bestellingen afgehaald kunnen worden. Je bestelt jouw nieuwe fiets of e-bike dus eenvoudig online in de webshop en haalt deze af wanneer het jou uitkomt. Met een breed aanbod tweewielers zit er altijd wel eentje bij die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een transportfietsmoederfietsmountainbikeomafiets of bakfiets, hier vind je de fiets die je zoekt! Bovendien verkopen wij uitsluitend topmerken als AvalonBatavusBSPSpartaSensaMerida en Cortina. Zo weet je dus zeker dat je een fiets van uitstekende kwaliteit aanschaft waar je jarenlang fietsplezier aan zult beleven.

Zelf afhalen

Wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop kun je daarbij aangeven of je je bestelling thuis wilt laten bezorgen of dat je deze zelf komt afhalen. Het voordeel van afhalen is dat je zelf bepaalt wanneer je de fiets ophaalt en niet afhankelijk bent van de koeriers. Hoewel wij over een professionele bezorgdienst beschikken, kan het altijd voorkomen dat onze bezorger vertraging oploopt door verkeersdrukte. Door je aankoop zelf af te halen voorkom je dit probleem.

Voorwaarden

Zodra je bestelling bij ons binnen is ontvang je van ons een email waarin staat wanneer je jouw aankoop af kunt halen in Deinze. De fietsen worden rijklaar voor je afgemonteerd met de standaard fabrieksafstellingen. Het is bij een afhaalpunt niet mogelijk om de fiets op maat af te laten stellen. Hiervoor kun je terecht bij één van onze fietsenwinkels. Ook kun je ervoor kiezen om pas af te rekenen bij ons afhaalpunt in Deinze. Dit kan zowel contant als via pin, waarbij onze voorkeur uitgaat naar pintransacties. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur*
Dinsdag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur
* Het is bij de afhaalpunten mogelijk om ook buiten de openingstijden uw bestelling op te halen. Neem hiervoor van te voren contact op met het afhaalpunt waar u de bestelling wilt afhalen.

Fietsenstunt.nl - Deinze 

E3-Laan 65 
9800 Deinze 
+32 9 380 86 97