Fietsenwinkel Dordrecht - Afhaalpunt

Wat is er nu handiger dan online jouw nieuwe fiets te bestellen en deze af te halen wanneer het jou uitkomt? Zo hoef je dus niet thuis zitten te wachten tot de bezorger er is en heb je zelf in de hand wanneer je jouw tweewieler in bezit krijgt. Daarom hebben we bij Fietsenstunt 20 afhaalpunten verspreid over de gehele Benelux. Zo is er dus altijd een afhaalpunt bij jou in de buurt. Voor al onze klanten in de buurt van Dordrecht hebben wij een vestiging waar je jouw aankoop afhaalt. Uiteraard beschikt Fietsenstunt ook over een professionele bezorgdienst zodat je zelf de deur niet uit hoeft. Helaas kan het voorkomen dat onze bezorgers vertraging oplopen door verkeersdrukte waardoor je langer moet wachten op je fiets. Door ervoor te kiezen om de fiets zelf af te halen in Dordrecht voorkom je dit probleem. Dat is één van de grote voordelen van Fietsenstunt!

Voorwaarden fiets afhalen in Dordrecht

Na het plaatsen van een bestelling in de webshop van Fietsenstunt kun je een keuze maken tussen afhalen en bezorgen. Als je ervoor kiest om je aankoop af te halen in Dordrecht, ontvang je een email van ons waarin staat wanneer je bestelling klaar staat. Goed om te weten is dat er andere voorwaarden gelden dan bij bezorgingen. Fietsen worden rijklaar voor je afgemonteerd volgens de standaard afstellingen. Het is bij een afhaalpunt dus niet mogelijk om de fiets op maat af te laten stemmen. Hiervoor kun je eventueel terecht in één van onze fietsenwinkels in Noord-Holland. Kinderfietsen tot 20 inch en fietsendragers worden fabrieksklaar in de doos voor je klaar gezet. Tevens heb je bij het afhalen de keuze om af te rekenen bij het afhaalpunt. Dit kan zowel via pin als contant, waarbij de eerste optie onze voorkeur geniet. Bovendien brengen wij geen extra kosten in rekening voor het afhalen. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.

Openingstijden 

Maandag 13.00 - 18.00 uur*
Dinsdag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur
* Het is bij de afhaalpunten mogelijk om ook buiten de openingstijden uw bestelling op te halen. Neem hiervoor van te voren contact op met het afhaalpunt waar u de bestelling wilt afhalen.

Fietsenstunt.nl - Dordrecht

Kelvinstraat 5
3316 GM Dordrecht
078 654 5222