Fietsenwinkel Werbomont - Afhaalpunt

Voor al onze klanten in het Belgische Werbomont hebben wij een afhaalpunt. Bij Fietsenstunt bestel je jouw nieuwe fiets of e-bike dus eenvoudig online in onze webshop waarna je deze zelf afhaalt wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kun je jouw bestelling uiteraard ook laten bezorgen.

Breed aanbod fietsen

Bij Fietsenstunt vind je een breed aanbod tweewielers in verschillende soorten en maten. Grote kans dus dat je hier de fiets vindt die je zoekt! Ons assortiment bestaat uit onder andere transportfietsen, stadsfietsen, moederfietsen, racefietsen en kinderfietsen. Bovendien verkopen wij alleen topmerken als AvalonBatavusBSPSpartaSensaMerida en Cortina. Met een fiets van Fietsenstunt weet je dus zeker dat je een model van uitstekende kwaliteit aanschaft waar je jarenlang fietsplezier aan zult beleven.

Zelf afhalen

Als je ervoor kiest om je bestelling zelf af te halen bij één van onze afhaalpunten ontvang je van ons een e-mail waarin staat wanneer de bestelling afgehaald kan worden. Het voordeel van afhalen is dat je zelf in de hand hebt wanneer je jouw aankoop in huis hebt. Je hoeft dus niet op de bezorger te wachten. Fietsen worden rijklaar afgemonteerd waarbij de fabrieksafstellingen aangehouden worden. Het is niet mogelijk om je fiets op maat af te laten stellen bij onze afhaalpunten. Hiervoor kun je bij één van onze fietsenwinkels terecht. Daarnaast heb je de optie om bij het afhaalpunt af te rekenen. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur*
Dinsdag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur
* Het is bij de afhaalpunten mogelijk om ook buiten de openingstijden uw bestelling op te halen. Neem hiervoor van te voren contact op met het afhaalpunt waar u de bestelling wilt afhalen.

Fietsenstunt.nl - Werbomont

Allée de Wésomont 5 
4190 Werbomont 
+32 86 345597