Sparta kinderfietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sparta kinderfiets

Je zoekt voor je kind natuurlijk een betrouwbare en degelijke fiets, terwijl jouw kind het vele malen belangrijker vindt dat de fiets er stoer of mooi uit ziet. De kinderfietsen van het merk Sparta weten beide wensen perfect te combineren. In ons assortiment vind je Sparta kinderfietsen in vrolijke kleuren speciaal voor meisjes en in stoere uitvoeringen speciaal voor jongens. Verder kennen deze kinderfietsen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Kijk rustig rond in onze webshop en ontdek het aanbod van Sparta.   

De juiste maat kinderfiets

Bij de aanschaf van een nieuwe Sparta kinderfiets is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. De juiste maat zorgt ervoor dat je kind comfortabel kan fietsen. Dit betekent dat je kind met beide voeten bij de grond moet kunnen en dat de knieën niet tegen het stuur aankomen. Welke maat kinderfiets jouw kind nodig heeft is afhankelijk van de leeftijd van je kind. Kinderen van 6 tot en met 8 jaar hebben over het algemeen een 20 inch Sparta kinderfiets nodig. Een 24 inch is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Is je kind ouder dan 12 jaar? Dan hebben we ook nog Sparta kinderfietsen in 26 inch. Verder is het zadel en het stuur ook nog op de juiste hoogte in te stellen.  

Sparta kinderfiets kopen

Heb jij een mooie Sparta kinderfiets kunnen vinden voor je kind? Plaats dan vandaag nog eenvoudig je bestelling op Fietsenstunt.nl. De kinderfiets wordt geheel rijklaar bij je thuisbezorgd en hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Bovendien is het verzenden ook gratis. Wil je de fiets eerst nog even laten testen door jouw zoon of dochter? Kom dan gezellig langs in één van onze fietsenwinkels.