5 jaar garantie op QWIC E-bikes

Wanneer je bij ons een nieuwe QWIC e-bike koopt, dan vinden wij het natuurlijk belangrijk dat je ook jarenlang zorgeloos kunt blijven fietsen. Daarom geven wij nu tijdelijk 5 jaar garantie op een groot deel van de QWIC e-bike collectie! Op deze pagina leggen wij je alles uit over deze 5 jaar garantie actie.


Hoe ontvang je de 5 jaar garantie?

Stap 1 - Koop een QWIC e-bike binnen de actieperiode. De actie is geldig zolang de 5 jaar garantie actie op onze website wordt gecommuniceerd.

Stap 2 - Heb je de fiets geleverd gekregen? Registreer jouw fiets dan via MY QWIC

Stap 3 - Binnen 1 werkdag ontvang je jouw 5 jaar garantie certificaat* per e-mail.

* Een garantiecertificaat is alleen geldig in combinatie met het originele aankoopbewijs!

Ons advies is om altijd een eerste servicebeurt uit te laten voeren. Wij adviseren om deze servicebeurt te laten uitvoeren binnen 6 maanden na het eerste gebruik óf wanneer er 700 km op gefietst is. Zorg daarnaast voor jaarlijks onderhoud aan je Qwic e-bike. Bij dit onderhoud worden alle onderdelen nagekeken en indien nodig afgesteld. Goed onderhoud zorgt niet alleen voor optimaal fietsplezier, maar is ook essentieel voor het behoud van de fabrieksgarantie. Je fiets wordt vakkundig onderhouden door onze ervaren monteurs. Zij zorgen ervoor dat jij snel weer op de fiets zit!


Actievoorwaarden

Deze e-bike garantie actie geldt uitsluitend op QWIC e-bikes die bij Fietsenstunt.nl zijn gekocht.

Er geldt 5 jaar garantie op alle mechanische en elektrische onderdelen mits is voldaan aan de garantievoorwaarden.

Voor de QWIC accu’s geldt een garantie van 100% in de eerste 24 maanden, 60% in het 3e levensjaar, 40% in het 4e en 30% garantie tijdens het 5e levensjaar.


QWIC Premium Dealer

Als gespecialiseerde QWIC Premium Dealer beschikken wij over de benodigde kennis en kunde om je fiets te onderhouden. Moet de software ge-update worden, is je fiets toe aan een onderhoudsbeurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je fiets wordt onderhouden door een ervaren monteur met ruime ervaring. Zo kan je niet alleen vertrouwen op goede service vooraf, maar zeker ook achteraf.


Liever eerst nog even een proefrit maken?

Test je liever graag eerst de e-bike waar je interesse in hebt? Dat kan altijd in onze Experience Store in Hoorn. Klik hiervoor op de button "Proefrit aanvragen" op de productpagina van de fiets van jouw keuze.

 

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store