Winter Deals bij Fietsenstunt.nl!

De jaarlijkse “WinterDeals” zijn weer gestart bij Fietsenstunt.nl! Tijdens de December Deals ontvang je nu tijdelijk extra hoge kortingen op E-bikes en fietsen. Staat bij de fiets van jouw keuze ook het label GRATIS VIP KAART vermeld? Dan ontvang je naast de hoge korting ook de Fietsenstunt VIP Kaart t.w.v. €79,- GRATIS bij je bestelling! Hiermee profiteer je van hoge kortingen op diverse uitjes en belevenissen.

Scoor nú je Winter Deal in de winkel of online en profiteer dit nog van de actieprijzen. Op alle bestellingen die nu worden geplaatst, blijven de huidige actieprijzen geldig en worden de aangekondigde prijsverhogingen niet doorberekend. Daarom is ons advies; bestel nu, geniet straks!

 

Voorwaarden van de December Deal actie;

  • De Winter Deal korting is alleen geldig op aankopen tot en met dinsdag 31 januari. 

  • De Winter Deals zijn niet geldig i.c.m. andere acties, kortingscodes of inruil.

  • Deelnemende actiemodellen kunnen wisselen gedurende de actieperiode.

  • Voor alle aanbiedingen geldt; zolang de voorraad strekt.

  • De korting is op de geselecteerde producten al verrekend, deze herken je aan het label 'December Deal'

Heb je een vraag over de actie of over een bepaalde fiets? Neem dan gerust contact op met onze fietsexperts via telefoon, e-mail of livechat. We helpen je graag verder.

 

Aangekondigde prijsverhogingen

In de fietsbranche hebben we momenteel te maken met stijgende grondstofprijzen, stijgende loonkosten en hogere transportkosten. Ook speelt de enorme vraag naar fietsen en onderdelen en een slechte beschikbaarheid mee. Daarom zijn door diverse merken en leveranciers prijswijzigingen aangekondigd. Dit heeft ook gevolgen voor de consumentenadviesprijs van diverse merken en modellen die wij voeren. Mocht de levertijd van een bepaalde fiets wat langer zijn, dan raden wij aan om je bestelling alvast te doen en even geduld te hebben. Zo ben je zeker van de verkoopprijs zoals deze op dit moment op onze website vermeld staat. Ons advies is dus; bestel nu, geniet straks!

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store