Elektrische Vouwfietsen

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Vouwfiets nu ook elektrisch

De vouwfiets is vandaag de dag ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. Ideaal voor wanneer je veel met de trein of bus rijdt. Je mag namelijk je vouwfiets gratis meenemen. Maar natuurlijk ook ideaal voor op de camping, in de jachthaven of tijdens een dagje uit. Kijk in de webshop van Fietsenstunt voor het actuele aanbod. 

Elektrische vouwfiets praktisch

De elektrische vouwfiets is geschikt voor iedereen. Het stuur en de zadel zijn dan ook gemakkelijk te verstellen. Verder kun je hem gemakkelijk meenemen, doordat ze compact kunnen worden opgevouwen en hierdoor gemakkelijk in de kofferbak van een auto passen. Woon je in een klein appartementje op 2 hoog? Dan kun je een elektrische vouwfiets ook gemakkelijk opbergen in de gang.  

Voorkom diefstal

Een vouwfiets met elektrische trapondersteuning, wie wilt dat nou niet? Voorkom daarom dat fietsendieven er met jouw nieuwe vouwfiets vandoor gaan. In de webshop van Fietsenstunt vind je daarom een uitgebreid aanbod op het gebied van fietssloten. Kies bijvoorbeeld voor een handig vouwslot, zodat deze niet in de weg zit op je fiets. 

Vouwfiets online bestellen

Heb jij jouw favoriete elektrische vouwfiets gevonden? Plaats dan je bestelling vandaag nog online in de webshop van Fietsenstunt.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een proefrit te maken tijdens een bezoek aan één van onze fietsenwinkels. Onze fietsspecialisten staan bovendien voor je klaar om je te voorzien van advies op maat.