Popal Daily Dutch

Ontdek de Daily Dutch Collectie

Het zijn die momenten onderweg waarin je de rust vindt. Het ritme van de pedalen, de weg, de wind. Het relativeert, maakt helder, geeft focus. Jij houdt je bestemming in het oog, wij helpen je bij de reis. Popal moves you.

In deze serie

Naast de gewone stadsfietsen, kun je de Daily Dutch ook terugvinden als E-bike. Als stadsfiets is er de keuze uit verschillende modellen, wel of geen versnelling, type remmen en verschillende kleuren!

De nieuwe Daily Dutch Basic is jouw trouwe stalen ros voor elke dag. Met het slanke design en de toffe kleuropties is deze transportfiets een echte blikvanger op de weg. Aan het comfort is ook gedacht: de stevige voordrager neemt moeiteloos al je spullen mee. En het stuurslot en de dubbele pootstandaard zorgen ervoor dat jouw transportfiets altijd netjes blijft staan. Ideaal, toch?

 

There’s class in classic. De Daily Dutch Basic+ RN3 is de opvolger van een Popal klassieker en bewijst dat een tijdloos ontwerp perfect samengaat met een robuust frame. Hij brengt je overal in stijl en is de perfecte fiets voor een hele goede prijs. drie versnellingen handremvoor terugtraprem achter.

 

All day, every day, dat is waar deze Daily Dutch Prestige voor staat. Sterk, snel, comfortabel en onverwoestbaar. Dankzij het sterke aluminium frame, de drie versnellingen en de perfecte zit, kun je altijd op hem rekenen. Een fiets zonder concessies. 

 

Kinderfietsen

Naast de volwassen 28 inch uitvoeringen bied deze serie ook kinderfietsen van 20 tot en met 26 inch.