Cortina kinderfietsen

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Cortina kinderfietsen

De fiets is een onmisbaar onderdeel van de Nederlandse samenleving. Iedereen groeit ermee op en ook als kind leggen we vele kilometers af per fiets. Kinderen stappen op de fiets om naar school of naar de sportclub te gaan. Daarom is een goede kinderfiets geen overbodige luxe. Bij Fietsenstunt vind je een groot aanbod Cortina kinderfietsen waar ieder kind veilig mee de weg op kan. Naast Cortina hebben wij vele andere leuke fietsmerken waaronder Alpina en Loekie.

Stijl en kwaliteit

De Cortina kinderfietsen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. De modellen hebben een robuust frame en zijn voorzien van dikke stevige banden. Daarnaast hebben de Cortina kinderfietsen meerdere versnelling en goede remmen. Naast kwaliteit is stijl uiteraard ook belangrijk. Zowel voor jongens als voor meisjes hebben wij mooie tweewielers in het assortiment. De Cortina kinderfietsen staan bekend om hun traditionele uitstraling. Gewoon een fiets zonder al te veel poespas, dat is waar Cortina voor staat. De tweewielers zijn beschikbaar in verschillende kleuren zodat er altijd eentje bij zit die aan de wensen van jouw kind voldoet.

De juiste maat

Binnen het aanbod Cortina kinderfietsen vind je verschillende 24 inch en 26 inch Cortina fietsen. De 24 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot 12 jaar en de 26 inch Cortina fietsen zijn voor kinderen van 12 jaar en ouder. Door het zadel en het stuur te verstellen kun je precies de juiste hoogte instellen.

Cortina kinderfiets kopen

Een Cortina kinderfiets bestel je eenvoudig online bij Fietsenstunt. Wij bezorgen de fiets geheel rijklaar bij je thuis zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen. Ook kun je langskomen in één van onze fietswinkels waar je al onze fietsen kunt bekijken en een testritje kunt maken.