16 Inch

42 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

42 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kinderfietsen 16 inch

Wanneer een kind naar de kleuterschool gaat, breekt er een nieuwe levensfase aan. En daar hoort natuurlijk ook een nieuwe fiets bij. Voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 6 jaar hebben wij een mooi aanbod stoere en hippe kinderfietsen 16 inch voor jongens en meisjes. De kleuterperiode is een belangrijke fase in het leerproces waarbij een kind echt leert fietsen. Van fietsen met zijwieltjes tot de eerste fietsmeters zonder hulp. Daarbij is een kinderfiets 16 inch van goede kwaliteit belangrijk waarop jouw kind veilig leert fietsen. 

Diverse kleuterfietsen

Bij Fietsenstunt vind je diverse soorten kleuterfietsen van verschillende topmerken als Alpina en Loekie. Heeft jouw zoon of dochter nog wat moeite met de balans? Dan zijn er meerdere modellen met zijwieltjes waarmee ze het juiste gevoel onder de knie kunnen krijgen. Wanneer de kinderen wat gevorderder zijn, kun je heel eenvoudig de zijwieltjes eraf schroeven. Daarnaast hebben wij ook een mooi aanbod kinderfietsen 16 inch zonder zijwieltjes. Bovendien hebben wij voor de jongens stoere jongensfietsen en voor de meisjes mooie meisjesfietsen. In het linker menu kun je filters instellen zodat je de favoriete kleuterfiets makkelijk kunt vinden. 

Het juiste formaat

Bij het kiezen van de geschikte kleuterfiets zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Het formaat van de kleuterfiets is natuurlijk van belang. Bij Fietsenstunt hanteren wij voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 6 jaar (lichaamslengte rond de 105 cm) de 16 inch kinderfietsen als richtlijn. Uiteraard kan de juiste afmeting voor ieder kind anders zijn. Daarom is het belangrijk dat een kind goed bij de trappers kan en een natuurlijke fietshouding heeft.

Kinderfiets 16 inch kopen

Bij Fietsenstunt bestel je heel eenvoudig een kinderfiets van 16 inch online. Wij bezorgen de fiets rijklaar bij je thuis zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen. Lees hier meer over de bezorging van kinderfietsen. Ook kun je natuurlijk samen met je kind langskomen in één van onze fietswinkels om eerst een testritje te maken. Onze medewerkers staan je graag te hulp bij de keuze van de juiste kleuterfiets!