22 Inch

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kinderfietsen 22 inch

Kinderen in de leeftijdscategorie 7 tot 9 jaar zitten al veel op de fiets. Ze gaan er op naar school, naar de sportclub of hebben urenlang fietsplezier op het pleintje of in de straat. Daarom is een betrouwbare en stevige fiets erg belangrijk zodat jouw kind veilig kan fietsen. Bij Fietsenstunt vind je een breed aanbod kinderfietsen 22 inch van diverse topmerken als Alpina en Batavus

Diverse 22 inch fietsen

Kinderen hechten veel waarde aan het uiterlijk van de fiets en niet ieder kind heeft dezelfde smaak. Daarom vind je bij Fietsenstunt een breed aanbod 22 inch fietsen in diverse stijlen en kleuren zodat er voor ieder kind een mooi model tussen zit. Voor jongens hebben wij bijvoorbeeld een aantal stoere transportfietsen in de traditionele kleuren zwart met bruine accenten. De meiden hebben onder andere de keuze uit mooie roze of witte meisjesfietsen. Zo vind je bij Fietsenstunt altijd een mooie kinderfiets 22 inch voor ieder kind! 

Het juiste formaat kinderfiets

Voor kinderen in de leeftijdscategorie 7 tot 9 jaar zijn de kinderfietsen 22 inch een goed formaat. Uiteraard is de lichaamslengte van het kind bepalend voor het juiste maat kinderfiets en daarom is ook de kledingmaat een goede richtlijn. Heeft je kind kledingmaat 122-128? Dan zijn de 22 inch fietsen de juiste modellen. Mocht de fiets evengoed iets te groot of te klein zijn kun je altijd het zadel en het stuur zodanig afstellen zodat de kinderfiets 22 inch de juiste maat heeft. Twijfel je over het geschikte formaat? Kom dan gerust langs in één van onze winkels. Ons deskundig personeel voorziet je graag van advies bij de keuze van de juiste tweewieler. 

Kinderfiets 22 inch kopen

Een 22 inch fiets bestel je eenvoudig online bij Fietsenstunt. Wij kunnen de fiets 100% rijklaar bij je thuisbezorgen zodat je niet over transport hoeft na te denken. Ook kun je de kinderfiets afhalen bij één van onze twintig afhaalpunten verspreid over de hele Benelux. Mocht je zoon of dochter eerst een proefritje willen maken op zijn of haar nieuwe fiets, kun je altijd samen langskomen in één van onze fietswinkels.