Alpina Yabber

Alpina Yabber

Meer over de Alpina Yabber

De Alpina Yabber is een stoere en betrouwbare fiets voor jongens die graag op avontuur gaan! Want met de Alpina Yabber fiets je iedere dag naar school en beleef je na school de leukste avonturen. Deze gave fiets is gemaakt voor sportieve jongens! De Alpina Yabber heeft een sterk frame en kan dus wel tegen een stootje. Alpina kinderfietsen staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid.

De Alpina Yabber is er in vele maten voor jongens van 3/4 jaar oud tot en met de grote jongens die al bijna van de basisschool afgaan. Zo is er voor iedere jongen de juiste Yabber. Op de kleine maten leer je veilig fietsen dankzij de stabiele zijwielen en ben je al wat ouder, dan is de fiets voorzien van 3 versnellingen. Alpina vindt veiligheid erg belangrijk en daarom zijn alle uitvoeringen van de Yabber voorzien van dubbele remmen.

Weet je niet zeker welke Alpina Yabber het meest geschikt is voor jouw kind? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De verschillende uitvoeringen

De Alpina Yabber is er voor jongens in 7 verschillende framematen. Hierdoor is duidelijk te merken dat de Alpina Yabber een hippe fiets is voor zowel jonge als oudere kinderen. 

De Alpina Yabber 16 inch is er in twee stoere kleuren; Black en Dark Green. Samen met de coole details op het frame en de kettingkast is de fiets wel heel gaaf! Mocht het nodig zijn kan je er nog stabiele zijwielen bij bestellen. De 16 inch is geschikt voor jongens tussen de 4 en 6 jaar oud of met kledingmaat 104 t/m 116.

De Yabber serie kent twee tussenmaten voor jongens die te groot zijn voor de standaard fietsmaten. Zo is de 18 inch uitvoering er in de stoere donker groene of zwarte uitvoering. Met krachtige dubbele remmen en opvallende verlichting ben je klaar voor de weide wereld. De 22 inch uitvoering is er voor jongens tussen de 6 en 9 jaar oud of met kledingmaat 122 t/m 128.

Voor stoere jongens tussen de 5 en 8 jaar oud is er de Alpina Yabber 20 inch kinderfiets. Deze gave fiets is veilig en stoer, de ideale combi voor sportieve jongens. Voor optimale veiligheid heeft deze fiets dubbele remmen en opvallende verlichting. Deze uitvoering is er in een stoere en hippe donker blauwe uitvoering of een tijdloze zwarte variant.

Snelheid en avontuur dat zijn de toverwoorden bij de Alpina Yabber 24 en 26 inch fietsen. Speciaal gemaakt voor de avonturiers die er na schooltijd lekker op uit willen trekken. Anders dan de kleinere uitvoeringen zijn deze maten er in het Dark Grey. Dankzij de drie versnellingen kun je net even sneller fietsen en fiets je al je vriendjes eruit. Dankzij de verende voorvork kun je ook lekker door de bossen of duinen crossen!