Sparta C-Serie

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sparta C-Serie: City-proof e-bikes

De city-serie van Sparta is volledig city proof. Deze e-bikes zijn voorzien van een clean en stoer design waarmee je gezien wilt worden. Zeer wendbaar en speciaal ontworden om de drukte van de stad te trotseren. De c-GRID is de perfecte oplossing voor de young urban biker. Door de lage instap is het op- en afstappen nog nooit zo makkelijk geweest. Eenmaal onderweg profiteer je van een heerlijk comfortabele fietshouding en blijf jij je snel en wendbaar verplaatsen in de stad.

 

In deze serie:

c-GRID FIT: De 'Altijd goed' goed e-bike voor je dagelijkse rit door d estad. Weg met de ruis; de c-GRID FIT focust zich enkel op de dingen die je nodig hebt. Comfort, snelheid en innovatie verpakt in een knap jasje. Kilometers met de bus, tram of auto laat jij in het vervolg achterwege, want voor elke stadse rit is deze e-bike de beste keuze met Bosch Active Line middenmotor. Door de lage instap zit je extra comfortabel en op het Bosch Purion display lees je gemakkelijk de belangrijkste gegevens af. Zo kom jij altijd ontspannen op je bestemming aan. 

c-GRID ENERGY: De powervolle e-bike voor de jonge urban biker.  Soms neem jij de tijd om van de stadse omgeving te genieten, maar op andere momenten wil je gewoon even dóór. Altijd op tijd met de c-GRID ENERGY, die je de power biedt die je nodig hebt. Je wekker hoef je niet meer te zetten, want die tijd haal je op deze e-bike met krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor makkelijk weer in. Door de lage instap zit je extra comfortabel en op het Bosch Purion display lees je gemakkelijk de belangrijkste gegevens af.

c-GRID ULTRA: De meest onderhoudsvrije e-bike voor alle stadse ritten. De c-GRID ULTRA doet niet aan consessies: deze e-bike biedt je de kracht én duurzaamehid die j enodig hebt. Wat wapenfeiten op een rijtje: standaard voorzien van 400wh accu en upgrade naar 500wh mogelijk, onderhoudsvriendelijke riemaandrijving en dan is 'ie ook nog eens erg stil. Door de lage instap zit je extra comfortabel en op het Bosch Purion display lees je gemakkelijk de belangrijkste gegevens af.