Supersuper kinderfietsen

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Supersuper -  Welcome to our universe!

Bij supersuper maken wij fietsen voor kinderen. Liefts niet zoals grote mensen dat doen, maar onbevangen en vol verwondering. Bij supersuper luisteren we naar het kind in ons en durven we te dromen, wat magic is just a ride away! Bij supersuper vieren we de fantasie. Want met je verbeelding ligt achter elke bocht een nieuwe wereld. Fiets je mee?

Verwondering is magisch

Het doorbreekt bubbels en brengt werelden bij elkaar. Wij willen die power stimuleren. Want met fantasie en nieuwsgierigheid maak je je mooiste ontdekkingsreizen. Die fantastische verwondering gaat dwars door alle bubbels heen - het maakt een mooiere en open samenleving mogelijk voor ieder kind.

Ride with wonder

In onze supersuper wereld werken we met echte fietsexperts, maar luisteren we ook altijd naar het kind in ons. Een fiets is pas supersuper als hij sterk en veilig is én helemaal past bij de leeftijd van het kind.

 Daar word je blij van

We denken vooral aan wat het kind zélf belangrijk vindt: of je pop mee in de mand moet kunnen, bijvoorbeeld. Of dat jouw stoere transportfiets tegen een stootje kan. Maar ook: of je helemaal superblij wordt van hoe je fiets eruitziet, want dat maakt alles net even leuker.

 To the moon and back

Kinderen ontdekken de wereld met nieuwsgierigheid. Daarom maken we fietsen waarmee je op avontuur kunt gaan. Dit is jouw ticket tot verre oorden en spannende plekken. Vertrouw op je fiets, dan hoef je alleen nog maar de sterren te volgen.

Supersuper kinderfiets kopen

Om een kinderfiets te kopen van Supersuper is Fietsenstunt.nl een vertrouwd adres. Daarnaast bieden wij als officieel Supersuper dealer de kinderfietsen wij aan voor een scherpe prijs.

Bij het kopen van een kinderfiets is belangrijk om eerst te kijken welke wielmaat u dient te bestellen. Om dit eenvoudig te bepalen, is hieronder een maattabel weergegeven. Aan de hand van de kledingmaat heb je een richtlijn welke maat kinderfiets het beste gekozen kan worden. Er is geen verschil tussen de maat van een meisjesfiets of jongensfiets. Bij kinderfietsen wordt de maat altijd aangegeven in inches.

 

Leeftijd Kledingmaat Wielmaat  
2,5 - 4 jaar 98 - 104 12 Inch Bekijk 12 Inch kinderfietsen
4 - 6 jaar 104 -110 16 Inch Bekijk 16 Inch kinderfietsen
4 - 8 jaar 110 - 116 18 inch Bekijk 18 Inch kinderfietsen
6 - 8 jaar 116 - 122 20 Inch Bekijk 20 Inch kinderfietsen
5- 9 jaar 122-128 22 Inch Bekijk 22 Inch kinderfietsen
8- 12 jaar 128 - 140 24 Inch Bekijk 24 Inch kinderfietsen
10 - 14 jaar 140 - 152 26 Inch Bekijk 26 Inch kinderfietsen