18 Inch

21 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

21 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kinderfietsen 18 inch

Kinderen in de leeftijdscategorie van 5 tot 7 jaar zijn volop bezig het plezier van fietsen te ontdekken. Doordat ze geen zijwieltjes meer nodig hebben, wordt het fietsen steeds leuker. Daarom gun je jouw kind toch een te gekke kinderfiets wat het fietsen nog leuker maakt. Voor deze leeftijdscategorie is een kinderfiets 18 inch het meest geschikt. Hierop kunnen ze urenlang plezier hebben tijdens het fietsen door de straat, maar ook voor de dagelijkse ritjes naar school of de sportclub. 

Kinderfiets tot 7 jaar

De kinderfietsen 18 inch zijn van de topmerken Alpina en Loekie. Deze tweewielers zijn het meest geschikt voor kinderen met een lichaamslengte van rond de 110 centimeter. Daarom hanteren wij als richtlijn voor deze modellen de leeftijdscategorie van 5 tot 7 jaar. Voor kinderen in deze leeftijdscategorie die nog wat moeite hebben met het fietsen hebben wij ook 18 inch kinderfietsen met zijwieltjes waarop een kind veilig kan leren fietsen.

Stijlvolle 18 inch kinderfietsen

Natuurlijk hecht een kind veel waarde aan het uiterlijk van de fiets. Voor jongens hebben wij stoere jongensfietsen in de kleuren blauw, zwart en groen. Voor de meisjes hebben wij meerdere mooie meisjesfietsen in de kleuren wit, roze en lichtblauw. Sommige kinderfietsen 18 inch zijn uitgevoerd met een transportrekje wat de fietsen een stoer karakter geeft. Jouw kind wil echt gezien worden op een coole bike van Fietsenstunt!

Kinderfiets 18 inch bestellen

Heb je de perfecte fiets voor jouw kind gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online bij Fietsenstunt. Wij bezorgen de kinderfietsen 18 inch 100% rijklaar bij je thuis zonder dat je bezorgkosten betaalt. Lees hier meer over onze bezorgdiensten. Maar misschien wil je eerst je kind een testritje laten maken op zijn of haar nieuwe fiets. Kom dan langs in een van onze fietswinkels waar ons deskundig personeel voor je klaar staat bij de keuze van de juiste kinderfiets 18 inch.