Cortina E-U4

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Cortina E-U4

De Cortina E-U4 Transport brengt je overal naar toe

Naar school, naar het werk, naar de markt en naar die gezellige afspraak met vrienden! De Cortina E-U4 is een e-bike om iedere dag te gebruiken. Het robuuste frame kan wel wat hebben en op de voor- en achterdrager neem je gemakkelijk van alles mee. 


De Cortina E-U4 is er in verschillende uitvoeringen. Zo is er de bekende E-U4 in verschillende trendy kleuren met 3 of 7 versnellingen. Ook zijn er een aantal speciale ontwerpen. Want wat te denken van de Cortina E-U4 Solid met Bosch middenmotor of Cortina E-U4 N7 met bekende voorwielmotor.

Weet je niet zeker welke Cortina E-U4 het meest geschikt is voor jou? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

Wat zijn de kenmerken van de Cortina E-U4?

De Cortina E-U4, heeft net als de andere Ecomo elektrische fietsen van Cortina een voorwielmotor met 4 ondersteuningsstanden. Daarnaast is de fiets voorzien van een modulair systeem met de keuze uit 3 accu's voor de door jouw gewenste actieradius. De accu valt nauwelijks op, doordat deze in dezelfde kleur is gespoten als het frame. De Panasonic Lithium-Ion accu heeft een lange levensduur. Naast de Ecomo modellen zijn de E-U4 moddellen met middenmotor inmiddels uitgevoerd met Bosch Active Line motoren.

Daarnaast krijgt de fiets zijn mooie uiterlijk door de hippe en trendy kleuren, maar ook door de kabels die netjes in het frame zijn weggewerkt. De extra krachtige achterrem op deze fiets is speciaal ontwikkeld voor elektrische fietsen. Het uitgebreide display is eenvoudig te bedienen met onder andere ondersteuning, snelheid, afgelegde kilometers, actieradius en servicebeurt waarschuwing.

Qua afmontage laat Cortina je de keuze, fiets je veel in de stad dan zijn drie versnellingen op zich genoeg. Maar voor mensen die ook weleens in het weekend erop uit willen trekken kan een uitvoering met 7 of 8 versnellingen misschien net even prettiger zijn. Alle fietsen zijn uitgerust met betrouwbare rollerbrakes handremmen of hydraulische remmen. Zoals het hoort op transportfietsen hebben alle Cortina E-U4 fietsen een stabiele dubbele standaard en stuurvergrendeling. Je kan jou Cortina E-U4 ook in je eigen style pimpen met leuke fietstassen of een hippe mand