Gravelbikes

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gravelbike kopen bij Fietsenstunt

Bent u op zoek naar een fiets die u zowel op de weg als op onverharde paden kunt gebruiken? Dan is een gravelbike wellicht de perfecte keuze voor u. Bij Fietsenstunt.nl bieden wij een breed scala aan gravelbikes, van de beste merken in de industrie. Denk bijvoorbeeld aan Merida, Sensa of Koga.

Gravelbikes zijn ontworpen om de perfecte combinatie te bieden tussen snelheid en stabiliteit, en zijn perfect voor fietsers die houden van het verkennen van onbekend terrein. Met hun bredere banden en robuuste constructie zijn ze in staat om gemakkelijk door grind, modder en andere ruwe terreinen te manoeuvreren. Bovendien zijn ze ook geschikt voor lange afstanden op de weg, zodat u op uw gemak kunt genieten van zowel asfalt- als onverharde wegen.

Bij Fietsenstunt.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan gravelbikes in verschillende maten en prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een instapmodel of een high-end fiets voor professioneler gebruik, wij hebben het allemaal. We bieden gerenommeerde merken aan zoals Merida, Sensa en Koga, om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste kwaliteit krijgen die er is.

Gravelbike Accessoires

Bij het kopen van een gravelbike komt er meer kijken dan alleen de fiets zelf. Er zijn diverse andere attributen die uw fietservaring nog leuker kunnen maken. Bij Fietsenstunt raden wij aan om te investeren in kwalitatief goede fietskleding, zoals een fietsbroek met een goede zeem om zadelpijn te voorkomen. Onze winkel biedt fietskleding van diverse merken, waaronder professionele kleding van het merk BBB.

 

Veiligheid is ook van groot belang, daarom raden wij altijd aan om te fietsen met een helm om ernstig hoofdletsel te voorkomen bij een botsing of valpartij. Moderne helmen zijn getest en geoptimaliseerd voor comfort. Daarnaast is ook een verlichting set altijd handig om mee op pad te nemen.

 

Bij het fietsen is het meten = weten, en daarom is het belangrijk om te investeren in een goede fietscomputer. Hiermee kunt u uw prestaties bijhouden en uw progressie meten. Er zijn verschillende soorten fietscomputers, van draadloze tot GPS-computers, die uw afstand en snelheid bijhouden. Met een GPS-computer kunt u uw gegevens ook uploaden naar websites zoals Strava, om uw voortgang nog beter te volgen. Op fietscomputers kunnen vaak ook gravelbike routes gelezen worden.

Standaard worden gravelbikes geleverd zonder pedalen. Wanneer u bij het bestellen van de fiets ook pedalen bestelt, monteren wij deze direct voor u op uw gravelbike. Er zijn diverse pedalen die passen bij een fiets, u kunt zelf de keuze maken welke pedalen u het meest prettig vindt. Voor de beginnende racefietser is de belangrijkste keuze die u moet maken, naar welk kliksysteem uw voorkeur uitgaat. Het kliksysteem zorgt ervoor dat uw fietsschoenen aan uw pedalen vast zitten.

Advies en online kopen

Onze website biedt gedetailleerde informatie over elk van onze gravelbikes, zodat u gemakkelijk kunt kiezen welke het beste bij uw behoeften past. Bovendien bieden we ook advies van onze experts om ervoor te zorgen dat u de juiste fiets kiest.