Alpina kinderfietsen

31 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

31 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Alpina kinderfietsen

De fiets is nergens zo’n groot onderdeel van de samenleving als in Nederland, iedereen groeit ermee op. De eerste meters op de fiets is zowel voor een kind als voor de ouders een bijzonder moment, vooral wanneer de zijwieltjes niet meer nodig zijn. Je wilt natuurlijk dat je kind leert fietsen op een veilige en betrouwbare kinderfiets. Bij Fietsenstunt vind je een groot en divers aanbod Alpina kinderfietsen voor jongens en meisjes van zeer goede kwaliteit. Alpina is een fietsmerk dat uitsluitend kinderfietsen produceert en weet dus als geen ander wat kinderen willen. 

Stijl en kwaliteit

De Alpina kinderfietsen worden in Europa geproduceerd en voldoen aan alle veiligheidseisen. Bovendien zijn Alpina fietsen duurzaam en speciaal gemaakt voor kinderen die zich iedere dag lekker willen uitleven op hun fiets. Kinderen willen natuurlijk ook indruk maken op klasgenootjes met hun nieuwe fiets. De Alpina kinderfietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details. Een fiets dus waar ieder kind graag mee gezien wordt!

Verschillende maten

Bij Fietsenstunt vind je Alpina kinderfietsen in verschillende maten. Voor de allerkleinste zijn er de loopfietsen. Dit zijn Alpina fietsen zonder trappers. Op deze fietsen kunnen kinderen als eerste kennismaken met de fiets. Ze raken gewend aan de basistechnieken zoals het sturen en het vinden van balans. Voor de wat oudere peuters hebben wij mooie Alpina kinderfietsen met zijwieltjes. Ook voor de oudere kinderen hebben wij een mooi aanbod. De maten van de Alpina kinderfietsen variëren van 12 inch tot 26 inch. De juiste maat is uiteraard afhankelijk van de lichaamslengte, maar we hanteren voor het gemak de volgende richtlijnen voor de fietsmaten:

12 inch: 3 tot 4 jaar
16 inch: 4 tot 6 jaar
18 inch: 5 tot 7 jaar
20 inch: 6 tot 8 jaar
22 inch: 7 tot 9 jaar
24 inch: 8 tot 12 jaar
26 inch: 12 jaar en ouder

Alpina fiets kopen

Heeft jouw zoon of dochter een favoriete Alpina kinderfiets uitgekozen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Fietsenstunt. Wij bezorgen de fiets 100% rijklaar bij je thuis. Ook kun je langskomen in één van onze winkels waar je alle Alpina kinderfietsen kunt bewonderen en een testritje kunt maken. Naast Alpina fietsen hebben wij veel andere populaire fietsmerken in het assortiment, zoals LoekieCortina en Batavus