Fietsenstunt.nl - Méér dan alleen de prijs.

Fietsenstunt.nl is een Noordhollands familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Fietsenstunt is ontstaan uit “dorpswinkel” Lakkie Tweewielers en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een succesvolle landelijke fietsenwinkel.

 

De oorsprong van Fietsenstunt is te vinden in de kop van Noord-Holland, waar in 1965 begonnen werd met het repareren van fietsen. In de loop der jaren groeide deze activiteit uit tot een drukke winkel, waar inmiddels ook fietsen werden verkocht en verhuurd. Al snel werd deze winkel te klein en verhuisde het bedrijf naar een groter winkelpand in Wervershoof.

 

In 2012 werd er gestart met online fietsverkoop via de website Fietsenstunt.nl. In 2014 werd een tweede fysieke winkel geopend in Wieringerwerf en in 2018 de prachtige Experience Store in Hoorn met maarliefst 2500m2 fietsplezier. De fysieke winkels combineren met een betrouwbare webshop bleek een goede zet. Een combinatie van het oude en nieuwe tijdperk, waarin het onmisbare vakmanschap en de digitale wereld elkaar uitstekend aanvullen.

 

Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten nog steeds graag van deskundig advies, zodat een weloverwogen keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van bekende kwaliteitsmerken zoals bijvoorbeeld Koga, Batavus, Sparta, Qwic en Cortina. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en gepaste service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets, e-bike of accessoire!

 

Naast de website beschikt Fietsenstunt tevens over 3 fysieke vestigingen, waar je welkom bent voor deskundig advies of het maken van een proefrit. In de Experience Store in Hoorn (2500m2) en in de winkels in Wervershoof en Wieringerwerf, staan onze medewerkers 5 dagen per week voor je klaar. Hier vind je allerlei soorten kwaliteitsfietsen voor jong en oud(er). Je krijgt persoonlijk en deskundig advies en kunt uiteraard een proefrit maken op de fiets naar keuze. De koffie staat klaar!

100% fietsklaar & Accessoires worden gratis gemonteerd

Alle fietsen worden door vakkundige monteurs met jarenlange ervaring rijklaar gemaakt. Alle accessoires die je bij de fiets besteld, worden ook door onze vakmensen op de fiets gemonteerd. Hierdoor ben je verzekerd van een degelijk product. Zo hoeft je thuis niet meer te sleutelen om het kinderzitje of de rieten mand op de fiets te plaatsen. Gemak en comfort, ook dat is de kracht van Fietsenstunt.

 

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 92356486. BTW Nummer NL866019984B01

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store