Batavus Dinsdag E-Go

Batavus Dinsdag: De beste fiets van het jaar 2021!

We zijn trots! De Batavus Dinsdag Exclusive Plus is door de RAI Vereniging uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2021. De winnaars van de Fiets Awards werden op 10 maart bekendgemaakt tijdens de online uitreiking van de RAI Vereniging.

Met de Batavus Dinsdag ervaar je wat een echte allround (elektrische) fiets is. Of je nu kiest voor een snel model met lekker veel versnellingen om snel door het stadsverkeer te rijden of toch gaat voor een heerlijke onderhoudsarme e-bike in een sportief jasje. 


Altijd zichtbaar en altijd veilig onderweg

Veiligheid staat voorop. Alle elektrische uitvoeringen van de Dinsdag zijn voorzien van het unieke V-Light systeem dat met behulp van laserstralen een V-vorm rond de achterzijde van de elektrische fiets op de weg projecteert. Hierdoor ben je nog beter zichtbaar en kan je met een nóg veiliger gevoel op je fiets stappen, ook in het donker.


Batavus Dinsdag scoort in diverse fietstesten!

De Batavus Dinsdag heeft deelgenomen aan verschillende soorten fietstesten, waar deze sportieve allrounder met hoge cijfers is bekroond! 


Dinsdag E-go® Exclusive ontvangt 8.4 in AD-fietstest


De sportieve Dinsdag E-go® Exclusive is in de categorie Sportief woon-werkververkeer één van de favorieten met een 8,0 als eindoordeelDeze lichtgewicht allround e-bike is ideaal voor dagelijks gebruik en sportieve ritten. 


Dinsdag E-go Sport met een 8,3 bekroond in de Telegraaf Nationale fietstest
Uitstekende vlotte allround toerfiets met zeer goede ondersteuning, stabiel rijgedrag en licht in gewicht. Voorzien van V-Light verlichting aan de achterkant voor extra veiligheid en zichtbaarheid. Echt een fiets voor lange tochten in de bergen op een goed wegdek. Met maar liefst 10 versnellingen en krachtige schijfremmen kan deze e-bike elke rit aan.