Verlichting

36 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

36 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Fietsverlichting kopen bij Fietsenstunt

Om veilig te kunnen fietsen in het donker is het belangrijk dat je goede fietsverlichting hebt. Het gaat er niet alleen om dat je zelf alles goed kunt zien. Ook is het belangrijk dat andere weggebruikers jou van ver kunnen aanzien komen. Bij Fietsenstunt hebben we een ruim assortiment aan fietsverlichting voor elk type fiets. Of je nu op zoek bent naar een krachtige koplamp, een helder achterlicht of een fietsverlichting set voor zowel voor als achter, wij hebben het allemaal.

Goed zichtbaar op de fiets

Om verkeersboetes en ongelukken te voorkomen is de juiste verlichting van je fiets erg belangrijk. Zo ben je verplicht om een voorlicht en achterlicht op je fiets te hebben. Het is toegestaan om gebruik te maken van losse lampjes. Aan de achterkant van je fiets moet een reflectie zitten, maar ook op de trappers en op de spaken of fietsbanden. Hierdoor ben je ook aan de zijkant goed zichtbaar. Verder moet de fietsverlichting volgens de wet aan een bepaald aantal eisen voldoen:

  • Koplamp mag alleen wit of gele verlichting zijn
  • Achterlicht moet roodlicht geven
  • Zowel de koplamp als het achterlicht mag niet knipperen
  • De verlichting van de fiets mag niet afgedekt worden door kleding, tassen of iets dergelijks

Diverse merken fietsverlichting

In het assortiment van Fietsenstunt is verlichting van diverse merken beschikbaar. Zowel BBB als XLC beschikken veelal over fietsverlichting met USB en is oplaadbaar. De LED fietsverlichting is ontzettend energiezuinig en gaat hierdoor erg lang mee. Deze verlichting is eenvoudig zelf te monteren en kan met de bijbehorende straps ook eenvoudig op een mountainbike of racefiets gemonteerd worden.

Fietsverlichting kopen?

Dus, of je nu een stadsfiets, mountainbike, racefiets of elektrische fiets hebt, bij Fietsenstunt vind je de juiste fietsverlichting om veilig en goed zichtbaar te blijven tijdens je fietstochten. Bestel vandaag nog en geniet van onze snelle levering en scherpe prijzen.