Verlichting

Producten 1-48 van 99

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-48 van 99

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Fietsverlichting

Om veilig te kunnen fietsen in het donker is het belangrijk dat je goede fietsverlichting hebt. Het gaat er niet alleen om dat je zelf alles goed kunt zien. Ook is het belangrijk dat andere weggebruikers jou van ver kunnen aanzien komen. In de webshop van Fietsenstunt vind je daarom een breed aanbod op het gebied van fietsverlichting. Zo hebben we verlichting die je vastzet aan je fiets, maar ook heb je ruime keuze uit losse verlichting die je zo weer van je fiets kunt halen. 

Goed zichtbaar op de fiets

Om verkeersboetes en ongelukken te voorkomen is de juiste verlichting van je fiets erg belangrijk. Zo ben je verplicht om een voorlicht en achterlicht op je fiets te hebben. Het is toegestaan om gebruik te maken van losse lampjes. Aan de achterkant van je fiets moet een reflectie zitten, maar ook op de trappers en op de spaken of fietsbanden. Hierdoor ben je ook aan de zijkant goed zichtbaar. Verder moet de fietsverlichting volgens de wet aan een bepaald aantal eisen voldoen: 

- Koplamp mag alleen wit of gele verlichting zijn
- Achterlicht moet roodlicht geven
- Zowel de koplamp als het achterlicht mag niet knipperen
- De verlichting van de fiets mag niet afgedekt worden door kleding, tassen of iets dergelijks
- De losse fietsverlichting mag alleen worden bevestigd aan het bovenlichaam en niet op het hoofd, benen of armen

Fietsverlichting kopen?

Bij Fietsenstunt bestel je jouw nieuwe fietsverlichting eenvoudig online. Met onze bezorgservice wordt je verlichting voor de fiets netjes bij je thuis bezorgd.