Pointer Grande

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De ideale transportfiets: Pointer Grande

Ideale fietsen voor het drukke stadsverkeer. Heel leuk is de eigenwijze Grande Stonewashed, een nieuw model van Pointer in de typische urban style-vormgeving en kleurstelling. Ook helemaal voor de stad gemaakt is de Grande Plus, een royaal uitgeruste fiets met voordrager, dubbele stander, luxe zadel én de Pointer Safety Spring. Maar wellicht kiest u wel voor de voordelig geprijsde Vylora of voor de Solara, een bestseller in de Pointer-collectie, nu in mooi silk black verkrijgbaar.

 

Diverse uitvoeringen

De Pointer Grande is opvallend fraai gestyled en in twee kekke kleuren verkrijgbaar: DenimMatteBlue of MatZwart. Een fiets met een trendy uitstraling, helemaal van deze tijd. Wees maar vast voorbereid op de nodige jaloerse blikken…

 

Grote kans dat mensen even omkijken naar deze Grande Plus, een mooie trendy uitstraling en superpraktische fiets. Alle tassen en boodschappen voor een week gaan moeiteloos mee. Inclusief handige brede voordrager en met een Shimano stuuraanslag mét Free-Locksysteem, dubbele stander, luxe zadel en handvatten.

 

Opvallend fraai gestyled en verkrijgbaar in de kleur StoneWashed. Een fiets met een trendy uitstraling, helemaal van deze tijd. Inclusief handige brede voordrager en met een Shimano stuuraanslag met Free-Locksysteem, dubbele stander, luxe zadel en handvatten.