Fietspompen

22 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

22 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Fietspompen bij Fietsenstunt

Op zoek naar een fietspomp? Dan ben je bij Fietsenstunt aan het juiste adres. De fietspomp is een onmisbaar item voor iedereen die een fiets heeft. Wanneer je fiets voor langere tijd in de schuur staat, dan zal je merken dat je fietsbanden wat zachter aanvoelen. Voor behoud van je velgen en fietsbanden is het verstandig om regelmatig je fietsbanden op te pompen. Natuurlijk heb je de fietspomp ook nodig wanneer je fietsband lek is. 

Verschillende soorten fietspompen

In de webshop van Fietsenstunt vind je een breed aanbod op het gebied van fietspompen. Wat de beste fietspomp is, dat is afhankelijk van je eigen wensen. Wil je hem meenemen voor onderweg of gebruik je hem alleen thuis? In onze webshop vind je zowel de klassieke vloerpomp, maar ook minipompen en framepompen. 

Vloerpompen

Met een vloerpomp plaats je beide voeten op het platform en kun je de fietsband gemakkelijk oppompen. Dit komt doordat je vanuit een staande positie gemakkelijk kracht kunt zetten. Het voordeel van dit soort fietspompen is dat ze geschikt zijn voor bijna iedere fiets. 

Minipompen

Ben je op zoek naar een kleine handzame fietspomp? Dan kun je het beste voor een mini pomp kiezen. Dankzij het lichte gewicht en het kleine formaat kun je deze ook gemakkelijk in je tas stoppen. Zo kun je onderweg ook eenvoudig en snel je fietsbanden oppompen. Of kies voor een fiets framepomp die je eenvoudig aan je fiets kunt klikken.