Experience Store Hoorn - 2.500m2 fietsbeleving!

Uniek in Noord-Holland is onze Experience Store in Hoorn met twee verdiepingen boordevol fietsplezier. In de winkel van ruim 2500m2 vind je een uitgebreide collectie van de bekende kwaliteitsmerken zoals Koga, Batavus, Sparta, QWIC en Cortina. In onze ruime collectie is er altijd wel een fiets die goed bij je past!


Bij ons vind je fietsen voor het hele gezin. Van snelle e-bikes tot betrouwbare stadsfietsen en van stoere transportfietsen tot hippe bakfietsen. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie kinderfietsen, zodat ook hierin een ruime keuze is. Er is zelfs een leuke speelhoek voor de kids!


In de winkel staan onze ervaren specialisten voor je klaar. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig en onafhankelijk advies, zodat er een verantwoorde keuze kan worden gemaakt. Natuurlijk kun je in onze Experience Store ook terecht voor reparatie en onderhoud. Je fiets wordt onderhouden door een ervaren monteur met ruime ervaring. Zo kan je niet alleen vertrouwen op goede service vooraf, maar zeker ook achteraf.


Ontdek de unieke fietsbeleving en breng ook een bezoek aan de Fietsenstunt Experience Store. In ons gezellige “ANWB Fietscafé” staat de koffie voor je klaar!

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30 - 17.30
Woensdag 08.30 - 17.30
Donderdag 08.30 - 17.30
Vrijdag 08.30 - 17.30
Zaterdag 08.30 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00*


*Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend.

 

 

Adresgegevens

Fietsenstunt Experience Store
Winkelboulevard Hof van Hoorn
Dr. C.J.K. Van Aalstweg 8
1625 NV Hoorn


Telefoon: 0229 - 724 840

E-mail: [email protected]

 

 

 

Plan je route