Bezorgen & Afhalen

Naast onze eigen bezorgservice werken wij samen met onze logistieke partners voor het vakkundig bezorgen van fietsen. Voor het verzenden van pakketten, onderdelen en accessoires werken wij samen met DHL.

 

Levertijden

Wij hebben meer dan 5000 fietsen op voorraad en geven bij elk product de actuele levertijd aan. Toch kan het gebeuren dat een product momenteel niet voorradig is. In dit geval is het product in bestelling bij de fabrikant en/of in productie. Bij het betreffende product staat dan de vermelding ''langer dan 2 weken levertijd''. Fietsenstunt.nl is bij veel fietsfabrikanten een van de grootste afnemers. Dankzij deze positie kunnen wij fietsen snel geleverd krijgen en zit jouw bestelling altijd bij de eerste productie die de fabriek verlaat. Je kunt er daarom gewoon voor kiezen om de bestelling af te ronden via de website, zodat de fiets direct voor je gereserveerd wordt. Het is natuurlijk ook mogelijk om de levertijd op te vragen van het betreffende product. Wij nemen dan contact met je op m.b.t. de verwachte levertijd. Uiteraard streven wij er altijd naar om de bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

 

Levering 5 dagen per week

Met onze eigen bezorgdienst leveren wij 5 dagen per week fietsen aan huis. Van maandag t/m vrijdag leveren wij fietsen door heel Nederland en België. 

 

Hoe wordt mijn fiets afgeleverd?

Veel webwinkels beweren de fiets rijklaar af te leveren. Echter, vaak moet je dan zelf nog extra handelingen uitvoeren voordat de fiets veilig gebruikt kan worden. Zo moeten vaak de pedalen nog gemonteerd worden, het stuur moet afgesteld worden etc.. Hier is vaak speciaal gereedschap voor nodig. Fietsenstunt levert de fiets 100% fietslaar af zodat je direct kunt fietsen. Ook worden eventueel bijbestelde accessoires zonder extra kosten op de fiets gemonteerd.

 

Wat zijn de kosten voor het bezorgen?

Alle fietsen* in Nederland bezorgen wij gratis aan huis of bij één van onze afhaalpunten. Voor onderdelen en accessoires brengen wij € 6,95 bezorgkosten in rekening. Bij een bestelling vanaf € 50,- aan accessoires verzenden wij gratis naar een adres in Nederland of België.

* Uitgezonderd kinderfietsen in doos.

Bezorgen in het buitenland

Bij Fietsenstunt is het ook mogelijk om fietsen in het buitenland te laten bezorgen. Bij levering van een fiets in het buitenland gelden andere tarieven en wordt de fiets altijd in een dichte doos geleverd. Daarom is het in dit geval noodzakelijk om zelf de trappers te monteren en het stuur recht te zetten.

 

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store