Sparta D-Serie

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sparta D-Serie: e-bikes voor woon-werk verkeer

Binnen de distance-serie van Sparta draait alles om snelheid en het trotseren van de urban elementen die je tegenkomt tijdens je dagelijkse woon-werkrit. Met een flinke dosis power ben jij binnen no-time op je bestemming. 

 

In deze serie:

d-BURST ENERGY: De d-BURST serie is het perfect aanbod voor de veeleisende commuter die op zoek is naar een dagelijkse energy boost in zijn woon-werkrit. Fiets op volle snelheid en manoeuvreer met gemak door de stad. Met de d-BURST is de auto verleden tijd en voeg je een flinke dosis e-bike fun toe aan je commute!

d-RULE M7Tb en d-RULE M5Tb: Prestaties en comfort in optimale balans. Dat is waar de d-RULE serie voor staat. Het super steady frame met ruime instap en de krachtige ondersteuning zorgen voor ongeëvaneerde rijeigenschappen. De d-RULE is de perfecte oplossing voor de veeleisende urban e-biker.

d-WIZ FOLD M7B: de ideale vouwfiets om die eerste of laatste kilometers mee af te leggen. Doordat de d-WIZ Fold enorm praktisch en handzaam is, neem je 'm zonder problemen mee in het OV. Zit de OV-rit erop? Dan is het aan de d-WIZ Fold om je snel en comfortabel naar jouw bestemming te brengen. De D-WIZ Fold is de ideale last mile solution!

 

D-RULE ENERGY: Fiets van het jaar 2022!

Yes! De Sparta d-RULE ENERGY is uitgeroepen tot ‘E-bike van het Jaar 2022’ bij de Fiets Awards. In de categorie ‘urban’ stal Sparta’s nieuwe e-bike de show en daarop zijn we supertrots! Op het gebied van innovatie, rijgedrag, comfort, veiligheid, gebruikte materialen, styling en prijs-kwaliteitverhouding wist de Sparta d-RULE ENERGY hoge ogen te gooien bij de onafhankelijke vakjury van de RAI vereniging. De echte ‘urban x-factor’ gaf uiteraard de doorslag!


De Sparta d-RULE ENERGY is perfect is als je een krachtige e-bike zoekt die je woon-werk rit net dat beetje extra power geeft. Met het strakke en robuuste ontwerp is de d-RULE ENERGY op en top urban. De e-bike zit uiteraard boordevol innovaties, waarover de jury lovend oordeelde: "De Sparta d-RULE ENERGY maakte de eerste indruk helemaal waar! De e-bike is robuust, stoer, onderscheidend en ontworpen met aandacht voor veiligheid." De meest bijzondere innovatie lichten we hieronder alvast voor je uit: Sparta n:LIGHT.