BSP Elektrische fietsen

17 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

17 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

BSP elektrische fiets

De elektrische fiets is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Jong en oud ontdekt het gemak van elektrisch fietsen. Bij Fietsenstunt vind je BSP elektrische fietsen van hoogwaardige kwaliteit. De elektrische fiets is onder andere geschikt voor woon-werk verkeer. Zo ontloop je files en komt je op tijd op je werk, zonder uitgeput te zijn. Ook voor recreatieve tochten worden de elektrische fietsen van BSP veel gebruikt. Dit maakt deze modellen zeer populair. Bekijk het aanbod BSP elektrische fietsen van Fietsenstunt online. 

Kwaliteit en stijl van BSP

Enkele BSP elektrische fietsen zijn opgebouwd uit brede stangen wat ervoor zorgt dat de fiets zeer stevig is. Naast stevigheid hecht BSP veel waarde aan de uitstraling van de elektrische fietsen. De grove opbouw zorgt ervoor dat de elektrische fietsen een robuuste uitstraling hebben, waardoor dit type fiets erg populair is. Daarnaast zijn er ook modellen met een sportief design. De stangen zijn iets dunner, maar dit maakt de fiets zeker niet minder stevig.  

Fietscomfort

BSP heeft fietscomfort hoog in het vaandel staan en dat zie je terug in de elektrische fietsen. Naast het gemak van elektrisch fietsen doet BSP er nog een schepje bovenop door de fietsen uit te voeren met verschillende opties. Je hebt de keuze uit modellen met meerdere versnellingen, verschillende motortechnologieën en diverse frametypen. 

Bestel online of kom langs

Bij Fietsenstunt kun je heel eenvoudig jouw BSP elektrische fiets online bestellen en thuis laten bezorgen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor de bezorging van jouw fiets. Voor meer informatie kun je hier meer over onze bezorgdienst lezen. Misschien wil je eerst wel een testritje maken, op een van de BSP elektrische fietsen, voordat je er een aanschaft. Dan kun je altijd langskomen in één van onze fietswinkels. Onze specialisten voorzien je graag van advies bij het maken van de juiste keus.