Fietssloten

Producten 1-48 van 75

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-48 van 75

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Fietssloten online kopen bij Fietsenstunt

Een nieuwe fiets kost veel geld en daarom is het verstandig om ook direct te investeren in een goed slot. Fietsdiefstal is helaas nog steeds een veelvoorkomend probleem. Om ervoor te zorgen dat jouw fiets veilig staat geparkeerd, is het van groot belang om een goed fietsslot te gebruiken. Wij van Fietsenstunt adviseren om naast het ringslot  bij het achterwiel een extra slot aan te schaffen. In onze webshop vind je daarom verschillende soorten fietssloten, zoals onder andere kettingsloten, beugelsloten  en kabelsloten. Kijk rustig rond in onze webshop en ontdek jouw ideale fietsslot.  Bij Fietsenstunt vind je een ruim assortiment aan fietssloten, van verschillende merken, waaronder AXA en ABUS.

Kwaliteit fietssloten

AXA Sloten

Het merk AXA staat bekend om zijn hoge kwaliteit fietssloten. De sloten zijn stevig en gemakkelijk in gebruik. Bovendien zijn er verschillende soorten sloten beschikbaar, zoals kettingsloten, ringsloten en vouwsloten. AXA sloten zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar, zodat er voor iedereen een passend slot te vinden is.

ABUS Sloten

Ook ABUS is een merk dat hoogwaardige fietssloten produceert. ABUS sloten worden gekenmerkt door hun stevigheid en duurzaamheid. Het assortiment van ABUS bestaat uit verschillende soorten sloten, zoals beugelsloten, kettingsloten en vouwsloten. Hierdoor is er voor elke situatie een geschikt slot te vinden.

Een goed fietsslot is dus essentieel om jouw fiets veilig te houden. Bij Fietsenstunt vind je een ruim aanbod aan fietssloten van hoge kwaliteit en zijn onder andere de merken AXA en ABUS in de aanbieding. Naast deze merken vind je ook fietssloten van o.a. Koga, Cortina en BBB.  Door te kiezen voor een goed fietsslot van een betrouwbaar merk, kun je met een gerust hart op pad gaan. Bestel jouw fietsslot online bij Fietsenstunt en voorkom diefstal van jouw fiets!

ART2 gekeurd voor ANWB Fietsverzekering bij Fietsenstunt

Een belangrijke factor om op te letten bij het kiezen van een fietsslot is het ART2 keurmerk. Het ART2 keurmerk staat voor een hoogwaardige kwaliteit fietssloten die getest zijn op hun veiligheid en duurzaamheid. Een slot met een ART2 keurmerk is een goede keuze als je je fiets wilt beschermen tegen diefstal, dit is dan ook vaak verplicht bij het afsluiten van een fietsverzekering. Het is immers belangrijk om te investeren in een goed slot dat je fiets veilig houdt en het ART2 keurmerk biedt hiervoor een extra garantie.