Fietssloten

Producten 1-48 van 209

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-48 van 209

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Voorkom diefstal met een goed fietsslot

Een nieuwe fiets kost veel geld en daarom is het verstandig om ook direct te investeren in een goed slot. Vandaag de dag zijn het vooral de elektrische fietsen die worden gestolen. Om te voorkomen dat je (elektrische) fiets wordt gesloten is het daarom erg belangrijk om je fiets goed op slot te zetten. Wij van Fietsenstunt adviseren om naast het ringslot  bij het achterwiel een extra slot aan te schaffen. In onze webshop vind je daarom verschillende soorten fietssloten, zoals onder andere kettingslotenbeugelsloten  en kabelsloten. Kijk rustig rond in onze webshop en ontdek jouw ideale fietsslot. 

Waarom twee of meer fietssloten?

Het is verstandig om meer dan twee fietssloten te gebruiken voor je (elektrische) fiets. Waarom? Het kost ten eerste dieven meer tijd om twee sloten te forceren, waardoor de kans op diefstal afneemt. Daarnaast kun je met het tweede slot je fiets aan een brug of hek vastzetten. Hierdoor kan de fiets niet meer direct worden opgetild. Kortom, een goed fietsslot is een belangrijk accessoire van de fiets

Kwaliteit fietssloten

In onze webshop beschikken de meeste fietssloten over een ART-keurmerk. Deze fietssloten zijn uitvoerig getest door de ART-stichting en voldoen aan alle strenge eisen. Wanneer je een fietsverzekering wilt afsluiten kan dit ook alleen als je een fietsslot hebt met het ART-keurmerk. Bovendien is een ringslot alleen niet voldoende en dient gecombineerd worden met bijvoorbeeld een kabelslot, kettingslot of beugelslot.