Fietsendragers

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Fietsendragers bij Fietsenstunt

Bent u op zoek naar een betrouwbare fietsendrager voor uw volgende avontuurlijke fietstocht? Bij Fietsenstunt hebben wij een ruime selectie van fietsendragers, waaronder de populaire Azura en Uebler modellen.

XLC Azura fietsendragers

De XLC Azura fietsendrager is een van de meest verkochte fietsendragers van Fietsenstunt. Deze drager is geschikt voor twee fietsen en kan eenvoudig op de trekhaak worden gemonteerd. De Azura Xtra Led 2.0 heeft een kantelfunctie, waardoor u nog steeds toegang heeft tot uw kofferbak, zelfs wanneer uw fietsen op de drager zijn gemonteerd. De fietsendrager is niet alleen geschikt voor elektrische fietsen, maar kan ook gebruikt worden voor mountainbikes en racefietsen.

Uebler fietsendragers

Een Uebler fietsendrager is ook een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Een populair model is de Uebler i21, geschikt voor twee fietsen tot een gewicht van maximaal 60kg. Zoek je een fietsendrager voor drie fietsen? Dan heeft Uebler de i31 in de aanbieding. Deze kan eenvoudig op de trekhaak worden gemonteerd. De Uebler heeft ook een kantelfunctie, waardoor u nog steeds toegang heeft tot uw kofferbak. Deze dragers zijn ook zeer compact en licht van gewicht, wat hem zeer geschikt maakt voor gebruik bij het reizen.

Beide fietsendragers zijn van uitstekende kwaliteit en zijn voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen die u mag verwachten van een topkwaliteit fietsendrager. Bij Fietsenstunt hebben we een ruime voorraad van deze fietsendragers beschikbaar, dus u kunt erop vertrouwen dat wij snel kunnen leveren.

Fietsendrager Oprijgoot

Een oprijgoot voor jouw fietsendrager kan het laden en lossen van fietsen aanzienlijk gemakkelijker maken. Met een oprijgoot kun je de fietsen op de drager rollen in plaats van ze op te tillen, wat vooral handig is als je zware fietsen of e-bikes vervoert. Bovendien helpt een oprijgoot ook om schade aan jouw fiets te voorkomen door onhandige manoeuvres tijdens het laden en lossen te verminderen. Bestel nu een oprijgoot van XLC of Uebler bij Fietsenstunt en maak het vervoeren van jouw fietsen gemakkelijker en veiliger.

Koop eenvoudig online

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste fietsendrager voor jouw behoeften. Of je nu een fietsendrager nodig hebt voor een enkele fiets of voor meerdere fietsen, bij Fietsenstunt vind je gegarandeerd de perfecte oplossing. Bovendien bieden wij ook scherpe prijzen en een uitstekende service, zodat je met een gerust hart op pad kunt gaan met je fietsen.