Sparta A-Serie

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sparta A-Serie: Allround urban e-bikes

De Sparta allround-serie heeft een breed aanbod aan e-bikes met een comfortabele zithouding voor alle dagelijkse ritten. Met een e-bike uit de A-serie fiets je overal met gemak en plezier naar toe. 

 

In deze serie

a-LANE ENERGY: Deze awardwinnende e-bike haalt keer op keer prijzen binnen. Dat heeft deze fiets te danken aanz ijn superstabiele wegligging, ongeëvenaarde rijeigenschappen en een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. Hierdoor krijg je meer dan je van een e-bike verwacht! Met de a-LANE geniet je van een stille rit met een prettige ondersteuning door middel van de e-motion voorwielmotor en standaard 500wh accu. Met de a-LANE ENERGY heb je een e-bike voor al je dagelijkse ritten. Een e-bike met een stille ondersteuning, ruime instap en hoogwaardige onderdelen voor jarenlang fietsplezier.

 

a-SHINE: de Sparta a-SHINE modellen hebben alles wat de moderne e-biker wil. Deze elektrische fietsen staan voor de perfecte combinatie van een eigentijds design, hoogwaardige afwerking en krachtige performance. Met de a-SHINE e-bikes leg je elke rit af met een glimlach op je gezicht.

a-SHINE FIT: ideale allround e-bikemet krachtige middenmotor. Wil je een betrouwbare ebike, maar wel met een clean en strak design? Dan is de a-SHINE FIT helemaal perfect! Deze elektrische fiets is het instapmodel van de Sparta a-SHINE serie. Kenmerkend voor deze serie zijn het strakke frame en het verlichte logo voor nog meer zichtbaarheid. Ook de kabels zijn optimaal geintegreerd in het frame zodat je niet snel blijft haken. Je bepaald zelf de actieradius met de keurze uit een 300, 400 of 500wh accu.  

a-SHINE ENERGY: Bewezen de beste ebike! Op zoek naar dé beste en meest complete e-bike? Dit is 'm de a-SHINE ENERGY is jouw perfecte keuze. Met de betrouwbare Bosch middenmotor fiets je soepel, comfortabel en kies je voor een omweg naar huis, want met het fraaie design van deze fiets mag je gezien worden.

a-SHINE ULTRA: Elegante en onderhoudsarme e-bike met riemaandrijving. De Sparta a-SHINE ULTRA is van alle luxe voorizen. Met de krahtige Bosch Performance motor fiets je soepel en comfortabel. Door de riemaandrijving is deze e-bike nog stiller zodat je optimaal van je rit kan genieten. Bovendien is een riemaandrijving erg onderhoudsvriendelijk en gaat deze tot wel drie keer zo lang mee als een normale ketting.