Koga E-Nova

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De Koga E-Nova: stijlvolle elektrische stadsfiets

De Koga E-Nova wordt met de hand in Nederland gemaakt. Bij Koga wordt er veel aandacht besteedt aan kwaliteit en de kleinste details. Zo heeft u levenslange garantie op het vloeiende frame waar u geen enkele naad op ziet. Aan comfort geen gebrek met stuurvering, zadelvering en 8 versnellingen. Daarnaast is er ook een uitvoering met automatische versnelling, ervaar het gemak en bekijk de Koga E-Nova Evo PT Automatic. Daarnaast heeft deze elektrische fiets een extra brede en -lage instap en geeft dit nog meer vertrouwen om gemakkelijk op- en af te stappen.

Natuurlijke en krachtige ondersteuning via de middenmotor

De Koga E-Nova heeft een krachtige Bosch middenmotor. Door het lage zwaartepunt van de middenmotor heeft de fiets een stabiel rijgedrag. Daarnaast voelt de ondersteuning heel natuurlijk aan, doordat de motor direct de trappers aandrijft. Een Bosch Active Plus middenmotor is door zijn kracht en techniek uitermate geschikt voor het fietsen in een heuvelachtig gebied en voor de langere afstanden. 

Makkelijk op weg met eenvoudige fietsbediening

Deze fiets beschikt over een afneembaar display in het midden van het stuur. Dit uitgebreide LCD display kunt u tijdens het fietsen makkelijk aflezen, zelfs in het donker. En geeft u de nodige informatie, zoals de gemiddelde snelheid, de afgelegde afstand en de duur van uw fietstocht. Vanzelfsprekend geeft het display ook aan hoe vol uw accu nog is. Het display is eenvoudig te bedienen via het handvat, waardoor u nooit uw handen van het stuur hoeft te halen. Met de usb-aansluiting kunt u uw navigatie of telefoon direct opladen.