Elektrische Moederfietsen

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Elektrische moederfietsen

Moeders hebben een hectisch leven, de kinderen moeten naar school en/of de sportclub gebracht worden, de boodschappen moeten gedaan worden en veel moeders hebben daarnaast ook nog een baan. Om dit drukke bestaan iets makkelijker te maken heeft Fietsenstunt speciaal voor alle moeders de elektrische moederfietsen in het assortiment. Deze zijn van de topmerken Sparta en Cortina. De elektrische moederfietsen of mamafietsen zijn van dezelfde gemakken voorzien als een gewone moederfiets. Daarnaast heb je altijd een steuntje in de rug door de elektrische ondersteuning. Zo voelt het alsof je altijd voor de wind hebt tijdens het fietsen!

Comfort en veiligheid

Bij het ontwerp van de elektrische mamafiets is met name rekening gehouden met veiligheid en comfort. Zo heeft de fiets een lage instap en extra ruimte om een kinderzitje op het stuur te monteren. Hierdoor heb je zelfs met een kind voorop genoeg ruimte om vrij te bewegen. Door de dubbele standaard staat de moederfiets altijd stabiel waardoor deze niet omvalt, ook wanneer de elektrische mamafiets zwaar beladen is. Het model Cortina E-Roots Transport is bovendien voorzien van een transportdrager. Hier kan een handige en trendy fietsmand op gemonteerd worden zodat je ook nog je bagage mee kunt nemen op de fiets. 

Fietsaccessoires

Bij Fietsenstunt kun je je elektrische mamafiets upgraden door diverse fietsaccessoires toe te voegen. Op een moederfiets kan een kinderzitje uiteraard niet ontbreken. Bij Fietsenstunt vind je verschillende voorzitjes en achterzitjes. Zo kun je gemakkelijk je kinderen meenemen op de fiets. Daarnaast kun je ook kiezen voor handige fietstassen om bagage of boodschappen in te vervoeren. Verder raden wij aan je elektrische moederfiets extra te beveiligen met een stevig hangslot van Fietsenstunt. Hiermee voorkom je diefstal en heb je jarenlang plezier van je tweewieler. 

Elektrische mamafiets bestellen

Bestel je elektrische mamafiets eenvoudig online bij Fietsenstunt. Wij komen de fiets geheel klaar bij je thuis bezorgen zonder dat je verzendkosten betaalt. Bovendien profiteer je van gratis montage van eventuele fietsaccessoires. Lees hier alles over bezorgen. Ook kun je langskomen in één van onze fietswinkels in Noord-Holland. Hier staan alle modellen uitgestald en kun je een testritje maken op jouw favoriete elektrische moederfiets.