Loopfietsen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Loopfietsen vanaf 2 jaar

Jong geleerd is oud gedaan en daarom vind je bij Fietsenstunt ook voor de allerkleinsten mooie loopfietsen. Een loopfiets is een zeer kindvriendelijke fiets zonder trappers en is bedoeld voor peuters vanaf 2 jaar. Vanaf deze leeftijd kunnen kinderen meestal zelfstandig lopen waardoor ze ook goed uit de voeten kunnen met een loopfiets. De peuters leren hierop balans te vinden en om te gaan met het stuur. Ook ontwikkelen kinderen het gevoel voor coördinatie op een loopfiets. Zo kunnen ze op een veilige manier kennismaken met het fietsen waardoor de opstap naar een 12 inch kinderfiets gemakkelijker wordt.

Voor jongens én meisjes

Of je nu op zoek bent naar een mooie loopfiets voor meisjes of een stoere uitvoering voor jongens, bij Fietsenstunt vind je het allemaal. De modellen voor meisjes zijn uitgevoerd in echte meisjeskleuren. De jongensfietsjes zijn er in coole jongenskleuren als blauw en groen. Ook zijn er exemplaren voor jongens én meisjes. Zo is er voor iedere peuter wel een leuke loopfiets te vinden. Bovendien zijn al onze modellen van de topmerken Alpina en Loekie. Deze merken zijn gespecialiseerd in kinderfietsen waardoor je zeker weet dat jouw kind op een betrouwbare kwaliteitsfiets leert fietsen. 

Online bestellen

Je bestelt een nieuwe loopfiets eenvoudig en snel online bij Fietsenstunt. Verder vind je bij ons ook kinderfietsen voor oudere kinderen. De kinderfietsen t/m 20 inch worden gratis thuis bezorgd op de dag dat het jou uitkomt. Ook kun je de loopfiets afhalen bij één van de twintig afhaalpunten in de hele Benelux.