26 Inch

20 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

20 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kinderfietsen 26 inch

Wanneer een kind 12 jaar is, is het tijd om de basisschool te verlaten en staat er een nieuwe levensfase te wachten op het voortgezet onderwijs. Soms kan de fietstocht naar school erg lang zijn dus hoort daar natuurlijk ook een nieuwe betrouwbare fiets bij. De 26 inch fiets is een geschikte fiets voor de leeftijdscategorie van 12 jaar en ouder. Bij Fietsenstunt vind je een groot aanbod 26 inch fietsen voor jongens en meisjes van diverse topmerken als BatavusAlpina en Cortina. Alle modellen zijn van uitstekende kwaliteit en de meeste zijn uitgevoerd met meerdere versnellingen waarmee jouw kind veilig mee naar school kan! 

Stijlvolle 26 inch fietsen

Naast kwaliteit is natuurlijk het uiterlijk van een kinderfiets 26 inch erg belangrijk. Een kind wil uiteraard indruk maken met zijn of haar nieuwe fiets. Bij Fietsenstunt vind je 26 inch fietsen in verschillende stijlen en kleuren zodat er altijd een geschikt model voor jouw kind bij zit. Wat dacht je van een robuuste transportfiets met voordrager? Niet alleen heel stijlvol maar ook praktisch doordat er een fietskrat of fietsmand op bevestigd kan worden. Daarnaast hebben wij ook een aantal sportieve modellen waarbij het fietscomfort voorop staat. 

De juiste maat

Voor de 26 inch fietsen hanteren wij als richtlijn de leeftijdscategorie van ongeveer 12 jaar. De juiste maat kinderfiets is uiteraard afhankelijk van de lichaamslengte. Het is belangrijk dat een kind een natuurlijke fietshouding heeft waarbij de trappers en de grond makkelijk bereikt kunnen worden. De kinderfietsen 26 inch zijn geschikt voor kinderen met een lichaamslengte van ongeveer 140 centimeter. Uiteraard kunnen de hoogte van het zadel en het stuur bijgesteld worden om de juiste fietshouding te bereiken. 

Kinderfiets 26 inch bestellen

Bij Fietsenstunt bestel je een 26 inch kinderfiets eenvoudig online. Wij bezorgen de fiets geheel rijklaar bij je thuis zonder dat je verzendkosten betaalt. Ook kun je samen met je zoon of dochter langskomen in één van onze winkels waar eerst een testritje gemaakt kan worden op de 26 inch fiets, zodat je zeker weet dat je de juiste kiest. Bovendien staat ons personeel voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies.