Retourneren

Retourneren & Ruilen

 

Retourneren van je bestelling

Fietsenstunt is een betrouwbare organisatie, daarom houden wij ons aan de wet; 'Kopen op afstand'. Dit houdt in dat je een zicht termijn hebt van 14 dagen. Binnen deze periode kan je het product retourneren zonder opgaaf van reden. Wanneer dit een fiets betreft, zal Fietsenstunt zorg dragen voor het ophalen van de fiets op de locatie waar de fiets is geleverd. Voorwaarde is dat het product in ongebruikte staat is (op een fiets is niet gereden) en zo mogelijk in de originele verpakking retour komt. Zodra wij de fiets retour hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten.

 

14 dagen bedenktijd

Wanneer je een fiets koopt begrijpen wij dat je deze deze graag wilt uitproberen en goed wilt inspecteren. Om dit mogelijk te maken hebben wij een bedenktijd van 14 dagen. Op deze manier kan je bijvoorbeeld een fiets bestellen, om deze vervolgens 14 dagen op zicht te nemen en te bekijken of de fiets ook  goed bevalt. Wanneer je je binnen deze 14 dagen bedenkt (toch liever die andere kleur of maat), dan kan je de fiets ruilen. Wanneer de fiets in zijn geheel niet aan de verwachtingen voldoet, kan je van de koop afzien en ontvang je van Fietsenstunt het aankoopbedrag retour.

 

Voorwaarden

Gebruik maken van het retourrecht brengt de volgende voorwaarden met zich mee; - Houd je aan de retourinstructies van Fietsenstunt.nl. - Het product is in ongebruikte staat (op een fiets is niet gereden) en het product komt zo mogelijk retour in de originele verpakking. Zonder retourformulier kunnen wij de retourzending helaas niet in behandeling nemen.

 

Retourprocedure

Het retourneren op basis van het retourrecht dient verder op dezelfde wijze te gebeuren zoals deze staat omschreven in onze voorwaarden. - Stuur een e-mail naar [email protected] of neem contact met ons op. - Vermeld je bestelnummer en het artikel dat je wilt retourneren. - Geef ook aan of je wilt ruilen of dat je liever het aankoopbedrag terug wilt. - Wij sturen je dan binnen 1 werkdag per e-mail de retourprocedure.

Zonder retourformulier kunnen wij de retourzending helaas niet in behandeling nemen.

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store