Cortina Common

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Meer over de Cortina Common

De Cortina Common is een allesbehalve gewone fiets! Deze trendy fiets heeft een uniek frame in opvallende kleuren, speciaal voor Cortina ontworpen banden en een wel heel bijzondere voor- en achterdrager! De dragers hebben namelijk het geïntegreerde Atran Velo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een mand op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen. Ga je een klein boodschapje doen, klik de mand los en vul hem in de winkel. Na het afrekenen klik je de mand - voor- of achterop - weer op de fiets. Of stal je je fiets regelmatig onbeheerd, ook dan kun je je mand er tijdelijk even afhalen. De Cortina Common is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar waar details zoals de voor- en achterdrager, kettingkast en spatborden in zwart mooi tegen afsteken. En als je van gadgets houdt is er de luxere variant met Gates beltdrive.

Weet je niet zeker welke Cortina Common voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De verschillende uitvoeringen

De Cortina Common is er in diverse uitvoeringen. Voor de ritjes in de stad is de Cortina Common N7 de ideale fiets. Een no-nonsense Cortina stadsfiets, die niet snel kapot gaat en weinig onderhoud behoeft. De Cortina Common N7 voor dames is er in opvallende kleuren, zo wordt je zeker gezien op straat en dat mag ook! 

De meest luxe uitvoering is de Cortina Common N7 Belt. Deze uitvoering is voorzien van een innovatieve belt drive. Deze nieuwe generatie ketting gaat tot wel drie keer zo lang mee en je krijgt ook nooit meer vieze handen. Zowel de damesfiets als de herenfiets is leverbaar in een bijzondere Demitasse Matt kleur. 


Als laatste is er nog de keuze voor de Cortina Common Family. De Cortina Common Family is een trendy familiefiets met een uniek verlaagd frame waardoor je makkelijk op- en af kunt stappen. Mede dankzij de Nexus 7-speed versnellingen is de Common Family de ideale allround familiefiets. De fiets heeft een speciale achterdrager met de mogelijkheid voor verlenging, zodat je zowel een zitje als fietstassen kunt monteren. Daarnaast hebben de dragers het geïntegreerde AtranVelo System (AVS). Hiermee kun je heel eenvoudig een mand of krat op je fiets klikken en er ook weer af halen. Daarnaast heeft de Cortina Common Family een extra stevige dubbele standaard, zodat de fiets ook stevig staat als deze zwaar beladen is.