Alpina Clubb

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Alpina Clubb

Meer over de Alpina Clubb

De Alpina Clubb is de razend populaire fiets voor jongens én voor meisjes! Want deze hippe fietsen hebben zowel een jongenslijn als een meiden uitvoering. De Alpina Clubb is gebaseerd op de beachcruiser uit de jaren '60. Een gave fiets met een ontzettend relaxte zithouding. Daarnaast heeft de Clubb coole kleuren en gave prints op het frame. 

De Alpina Clubb is er voor de allerkleinste kinderen in een 16 inch wielmaat, tot aan de oudste kinderen die een 26 inch wielmaat nodig hebben. Voor de kleinste kinderen zijn de fietsen voorzien van zijwielen, om stabiel en veilig te leren fietsen. Daarnaast zijn Alpina fietsen gemaakt voor intensief gebruik.

Weet je niet zeker welke Alpina Clubb het meest geschikt is voor jouw kind? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De verschillende uitvoeringen

De Alpina Clubb is er voor zowel jongens als meiden in 6 verschillende framematen. Hierdoor is duidelijk te merken dat de Alpina Clubb een hippe fiets is voor zowel jonge als oudere kinderen. Kinderen die 1 meter zijn kunnen al genieten van de vrijheid op een Alpina Clubb met het 16 inch model. 

Het 16 inch model is er voor jongens in een hippe zeegroene kleur of de coole zwarte kleur. Voor meisjes is de 16 inch versie er in maar liefst drie verschillende kleuren; Blossom Green, Lavender en Snow White. Voorzien van zijwielen kun je lekker veilig leren fietsen. Wanneer je de zijwielen niet meer nodig hebt, kan je vader deze eenvoudig demonteren. Verder is de Clubb een zeer veilige fiets met een terugtraprem en extra handrem.

Het 18 inch model, evenals het 22 inch model zijn tussenmaten. Voor kinderen die net te groot zijn voor een 16 inch en nog net te klein voor een 20 inch en wel lekker willen fietsen. Voor meiden is er een hippe Blossom Green of Lavender uitvoering of gewoon een mooie en tijdloze sneewwitte uitvoering. Keuze genoeg dus en voor ieder meisje de juiste kleur. 

De Alpina Clubb 20 inch is er voor jongens in een trendy grijze kleur of een stoere zwarte kleur. Beide uitvoeringen zijn voorzien van hippe opdrukken op het frame en de kettingkast. Meiden kunnen bij de 20 inch versie eveneens kiezen uit drie kleuren, Lavender, Snow White of is het wellicht de Blossom Green uitvoering die je hart sneller laat kloppen.

Voor de grotere jongens en meiden is de Alpina Clubb vanaf de 24 inch versie voorzien van 3 versnellingen om nog sneller en leuker te kunnen fietsen. Ook de hippe, smalle voordrager is helemaal dé trend van 2018. Voor jongens is zowel de 24 als de 26 inch verkrijgbaar in het zwart, voor meiden in het Lavender of Snow White.