QWIC Premium

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

QWIC Premium: puur design en klasse.

Comfort e-bikes bieden een enorme upgrade in het dagelijkse leven en zijn een weloverwogen alternatief voor de auto en het openbaar vervoer binnen en rondom de stad. Van woon-werkverkeer, boodschappen doen tot ontspannende fietstochten in het weekend. Comfort e-bikes zijn van alle markten thuis. 

 

Ontdek de comfort e-bikes van QWIC!

De Comfort e-bieks zijn de meest luxe lifestyle fietsen uit QWICs assortiment. De Comfort serie bestaat uit drie categorieën: Premium Q, Premium i en de klassieke Premium. 

De verschillen binnen deze series van design e-bikes bestaan onder andere uit het soort middenmotor, aandrijving of het versnellingssysteem. bij de Comfort serie staat design en comfort voorp. 

Alle handgemaakte aluminium frames zijn uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Dankzij het efficiënte elektrische systeem zijn de QWIC Comfort e-bieks uitermate geschikt voor dagelijks vervoer. Ontdenk de drie Premium Series op deze pagina!

In detail

Premium Q: Met de nieuwe Premium Q herdefinieert QWIC de Comfort e-bike. De nieuwe generatie e-bikes voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en blinkt uit in design en rijgedrag. De premium Q is daarnaast full-connected met GSP en anti-diefstaleigenschappen. Knap aan deze fiets is het in-het-frame-intregatie van de volledig in-house ontworpen QWIC accu. Bij het integreren van deze enorme accu is er geen enkele concessie gedaan aan het design en het gebruiksgemak. Dat bewijzen de vele internationaal erkende design awards.

Premium i: De Premium i is ontwordpen voor fietsers met oog voor detail, zonder consessies te doen aan kwaliteit en comfort. Naast de luxe uitstraling valt de Premium i vooral op door de innovaiteve accu-in-frame-integratie. Doorat de accu zich in het frame van de fiets bevindt, ervaar je een ideale gewichtsverdeling. Premium i e-bikes zijn echte lifestyle fietsen en bieden een enorme toegevoegde waarde in dagelijkse routines. Deze serie fietsen zijn betrouwbaar, stabiel en onderhoudsvriendelijk. Met een elegante zithouding, voorwielmotor of sterke middenmotor, verende voorvork en een uiterst comfortabel zadel voel je je haast zweven over hellingen.

Premium: Gemak en comfort staan voorop bij onze Premium Serie, niet voor niets brengt deze serie al jarenlang diverse testwinnaars voort. De prijswinnende middenmotor en de enorme accucapaciteit maken deze premium e-bikes geschikt voor zowel recreatief gebruik als dagelijkse ritten. Bij e-bikes uit de Premium serie is de accu verwerkt onder de bagagedrager van de fiets. Danzij deze positie is het mogelijk om een grote accu met een enorme capatiteit te verwerken.