Koga Elektrische fietsen

27 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

27 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

100% NEDERLANDSE KWALITEIT

Premium kwaliteit en service sinds 1974. Ontworpen én handgemaakt in Nederland. Door de actieve connectie met de wielersport is KOGA in staat om haar kennis, passie en toewijding om te zetten in superieure producten voor iedere fietsliefhebber

Koga e-bike

KOGA heeft een e-bike voor iedereen. Of je deze nou gebruikt voor korte ritten of erop uit trekt in het weekend of in de vakantie. Of misschien ben je nog aan het twijfelen of die tweede auto nou wel echt nodig is… Een KOGA e-bike is het antwoord op je vraag.

Als je voor een KOGA kiest, kies je voor topkwaliteit en uitmuntende afwerking. Een lichtgewicht e-bike voorzien van kwalitatieve en duurzame onderdelen zorgen voor een unieke rijervaring zoals je deze nog nooit eerder hebt ervaren. Ongekend populair is de Koga E-Nova automatic. Ook de sportieve uitvoeringen zoals de Koga Pace B10 bied Fietsenstunt aan.

De e-bikes van KOGA zijn voorzien van de nieuwste Bosch- of Shimano-technologie. Deze systemen werken enkel met een middenmotor. Deze middenmotor zorgt voor een super stabiele rit en een ideale gewichtsverdeling zodat je altijd een prettige rit hebt en je vertrouwen hebt in je e-bike.

Koga fietsen

Licht, sportief en luxe afgewerkt tot in de details. KOGA staat niet voor niets bekend als dé specialist in stads- en toerfietsen. Deze fietsen zijn geschikt voor zowel alledaags als recreatief gebruik. Denk bijvoorbeeld aan de Koga F3, in diverse uitvoeringen zoals de 4.0, 5.0 en 7.0. Ook de Koga Venya staat garant voor optimaal fietsgenot. De fantastische rijeigenschappen en gedegen kwaliteit maken van elke fietstocht een bijzondere belevenis. De stads- en toerfietsen onderscheiden zich door hun eigenzinnige ontwerp met afgewogen kleurstelling en bescheiden branding. Beloond met diverse designprijzen.

Fietsavonturiers kiezen voor KOGA en dat is niet voor niets. De Koga Grandtourer is een fiets voor de echte liefhebber voor wie alleen het beste goed genoeg is. Ook produceert Koga racefietsen, denk aan de Koga Kimera racefiets of Koga Colmaro gravelbike.