Batavus Snake

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Batavus Snake

Meer over de Batavus Snake

Voor jongens klein of groot, stoer of hip heeft Batavus de Snake kinderfietsen ontworpen. Deze razend populaire jongensfietsen laten iedere jongen stralen als hij op zijn Snake door de straten scheurt. Met zijn avontuurlijke looks en extra aandacht voor veiligheid is de Snake verreweg de best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland. 

De Batavus Snake is er voor kinderen van 9 tot 14 jaar oud. Maar wees gerust, voor de kleinere kids is de Snake serie opgenomen in de Loekie collectie. De prachtige Batavus Snake is een stoere jongensfiets en is er in diverse coole en stoere kleuren.

Weet je niet zeker welke Batavus Snake het meest geschikt is voor jouw kind? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De verschillende uitvoeringen

De Batavus Snake is dé stoere jongensfiets van 2022, iedere jongen wil zo'n stoere fiets. Maar behalve stoer is de Batavus Snake ook zeer veilig, zowel de 24 inch uitvoering als de grotere 26 inch versie. Welke uitvoering je zoon ook nodig heeft, de Batavus Snake fietsen voldoen aan alle veiligheidseisen. 

De 24 inch Snake is er voor de stoerste jongens van de school, die uit groep 7 en 8. Want de Batavus Snake is er voor jongens tussen de 9 en 12 jaar oud, die niet alleen op school, maar ook in de buurt de blits willen maken. Je fietst altijd lekker veilig dankzij de handremmen in combinatie met de terugtraprem. En wil je een wedstrijdje doen met je vrienden, dan ben jij in het voordeel dankzij de drie versnellingen!

Voor de allergrootste jongens, tussen de 10 en 14 jaar oud heeft Batavus, de Snake 26 inch uitvoering. Met de Snake 26 inch maken grotere jongens op straat en schoolplein de blits. Deze stoere kinderfiets is voorzien van drie versnellingen en veilige dubbele remmen zodat de Snake-rijders altijd op tijd stil kunnen staan.