Batavus Finez E-Go

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Batavus Finez E-Go

Batavus Finez: Ultiem comfort en veiligheid

Met de Batavus Finez krijg je het ultieme gevoel van vrijheid én comfort. Deze superstabiele fietsen geven je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoever je wilt fietsen. Of je nu opzoek bent naar een stadsfiets, elektrische fiets of sportieve fiets, Batavus heeft een Finez die naadloos aansluit bij al jouw wensen. Niet voor niets dat de Finez de beste fiets van 2020 is!

Een super stabiele fiets

Het frame van de Batavus Finez is in samenwerking met de T.U. Delft ontwikkeld. Het resultaat van deze samenwerking is een super stabiel frame met een bijzonder comfortabele houding. De combinatie van dit stabiele frame, de geveerde voorvork én de geveerde zadelpen geven je kilometers lang comfort tijdens je rit! Naast de gewone Batavus Finez e-go is er in deze serie ook nog een grote keuze uit verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan de Finez e-go Power Sport met derailleur versnelling, of ga jij liever voor een automatische versnelling met de Finez e-go Power Enviolo?

 

Altijd veilig onderweg

Veiligheid staat voorop. Bij Batavus willen we niet alleen dat je goed ziet onderweg, we willen ook dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Daarom zijn alle fietsen uit de Finez-serie voorzien van nieuwe dynamische dagrijverlichting waarbij de lichtbundel zich automatisch aanpast naar mate het donkerder wordt. Bovendien zijn alle elektrische uitvoeringen van de Finez voorzien van het unieke V-Light systeem dat met behulp van laserstralen een V-vorm op de weg projecteert. Hierdoor ben je nog beter zichtbaar en kan je met een nóg veiliger gevoel op je fiets stappen, ook in het donker.