Batavus Elektrische fietsen

32 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

32 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Batavus elektrische fiets

Batavus maakt fietsen een stuk leuker en gemakkelijker. Door de elektrische trapondersteuning heb je met een Batavus elektrische fiets altijd voor de wind. Wie denkt dat elektrisch fietsen alleen iets is voor ouderen, slaat de plank volledig mis. Steeds meer jongeren ontdekken tegenwoordig het comfort en stappen op de e-bike. Maar ook voor woon-werk verkeer is de elektrische fiets een uitstekende optie. Zo kom je nooit meer uitgeput aan op je werk terwijl je toch een lekkere fietstocht in de benen hebt. Om al deze redenen is de elektrische fiets nu populairder dan ooit en geschikt voor jong en oud. Bekijk het ruime aanbod Batavus elektrische fietsen van Fietsenstunt online. 

Batavus

Batavus is een Nederlandse fietsproducent en heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van fietsen. Deze ervaring combineert Batavus met de nieuwste technieken, om zo tot de beste resultaten te komen. Daarom ben je met een elektrische fiets van Batavus verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn de mogelijkheden bij Batavus oneindig. Zo zijn er uitvoeringen met de accu onder de bagagedrager of met de accu in het midden van de fiets. Ook zijn er diverse motor technologieën mogelijk. Qua stijl heb je ook veel keus bij Batavus. Een aantal fietsen heeft een sportief design met een modern frame. Ook kan je kiezen voor een fiets met een traditionele uitstraling. Bovendien zijn de elektrische transportfietsen beschikbaar in verschillende trendy kleuren. Op deze manier kan je de elektrische fiets helemaal naar jouw persoonlijke wensen inrichten. 

Fietsaccessoires

Om jouw Batavus elektrische fiets helemaal compleet te maken, kun je diverse handige fietsaccessoires toevoegen. Zo kun je kiezen voor fietstassen om eenvoudig bagage mee te vervoeren, ideaal om bijvoorbeeld boodschappen te doen. Daarnaast raden wij ook je ook aan om een stevig slot aan te schaffen, wat de kans op diefstal een stuk kleiner maakt.

Bestel je Batavus elektrische fiets online

Bij Fietsenstunt bestel je jouw Batavus elektrische fiets eenvoudig online. Wij streven ernaar de fiets binnen 2 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Bovendien profiteer je bij Fietsenstunt van flinke kortingen. Lees hier meer over onze bezorgservices.