20 Inch

35 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

35 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kinderfietsen 20 inch

Als er iets is dat bij de Nederlandse cultuur hoort, is het de fiets wel. Iedereen groeit er mee op en bij iedere leeftijdsfase hoort een andere fiets. Daarom vind je bij Fietsenstunt een breed aanbod fietsen voor jong en oud. Voor de kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot 8 jaar hebben wij een aantal leuke, stoere en hippe kinderfietsen 20 inch. Wij hebben zowel modellen voor jongens als meisjes van diverse topmerken als Loekie en Alpina in het assortiment. De 20 inch fietsen zijn er in verschillende stijlen en kleuren zodat er voor ieder kind een geschikte fiets bij zit.

De juiste maat

De kinderfietsen 20 inch zijn geschikt voor kinderen met een lichaamslengte rond de 115 centimeter. Daarom hanteren wij de leeftijdscategorie van 6 tot 8 jaar als richtlijn voor de 20 inch fietsen. Naast een wielmaat van 20 inch hebben de meeste kinderfietsen een framemaat van ongeveer 30 centimeter. Weet je niet zeker welke maat het beste is? Kom dan samen met je kind langs in onze wielerzaak. Ons deskundig personeel staat voor jullie klaar om jullie te helpen bij de keuze van het juiste model. 

20 inch meisjes- en jongensfietsen

Voor de meisjes hebben wij een aantal mooie roze kinderfietsen 20 inch. Sommige zijn uitgevoerd met een transportrekje zodat je er een leuk fietsmandje aan toe kunt voegen. Zo heb je een mooie en praktische meidenfiets! Voor de jongens zijn er de stoere pick-up fietsen en de mountainbike-achtige kinderfietsen 20 inch in de kleuren blauw, zwart en grijs. Door ons complete aanbod kunnen wij aan de wensen van ieder kind voldoen. 

Kinderfiets 20 inch kopen

Bestel de favoriete kinderfiets 20 inch eenvoudig online bij Fietsenstunt. Wij kunnen de kinderfietsen bovendien 100% rijklaar bij je thuis bezorgen. Ook kun je langskomen in één van onze winkels waar je alle fietsen kunt uittesten. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en voorzien je van deskundig advies.