Batavus PACKD

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De Batavus PACKD: De robuuste allround transportfiets die wel tegen een stootje kan.

De Batavus PACKD is een echte alleskunner die wel tegen een stootje kan. Het is de perfecte schoolfiets, stoere transportfiets en ultieme hippe stadsfiets. De PACKD deinst nergens voor terug. De voor- en achterdrager van de PACKD zijn voorzien van bijpassende planken en door de geïntegreerde snelbinders is het meenemen van bagage nog nooit zo makkelijk en veilig geweest. Bovendien is de verlichting op een slimme manier bevestigd zodat je deze er niet makkelijk afstoot. Doordat de verlichting altijd aanstaat, ben je altijd zichtbaar en veilig onderweg. De PACKD is verkrijgbaar in verschillende opvallende en flitsende kleuren zodat er altijd een passende PACKD voor jou is!

 

De ideale schoolfiets

De PACKD is de ideale schoolfiets, want het extra stevige frame kan wel tegen een stootje. Bovendien is de PACKD voorzien van een paar slimmigheden. Zo bevestig je binnen no-time een kratje op de voordrager om je tas in te zetten en zijn de kabels mooi weggewerkt door het frame, zodat je niet blijft haken achter andere fietsen in de drukke fietsenstalling. Over fietsenstallingen gesproken… De verlichting is slim op de fiets geplaatst zodat je deze niet makkelijk kapot stoot aan een andere geparkeerde fiets. Bovendien staat je licht altijd aan zodat je altijd zichtbaar en veilig onderweg bent!

Bagage vervoeren was nog nooit zo makkelijk

Meer bagage? Geen probleem! De stevige voor- en achterdrager bieden je de mogelijkheid om zonder probleem een kratje of mand te bevestigen. Schooltas of sporttas voorop en je bent klaar om te gaan. Deze transportfiets is bij uitstek geschikt voor het vervoeren van je spullen én ook nog eens super comfortabel blijft fietsen. Op deze manier wordt het meenemen van je spullen wel héél erg makkelijk.

PACKD Start 3: De transportfiets voor een aantrekkelijke prijs

Een sterke en betrouwbare transportfiets tegen de beste prijs. Dat is de PACKD Start 3! Het stalen frame kan al je ritten aan en deinst niet terug voor een overvolle fietsenstalling. De PACKD Start 3 is het instapmodel van de PACKD-serie. Deze is niet uitgerust met geïntegreerde snelbinders en hippe planken

PACKD groeit met je mee: klaar om kids te vervoeren

Ook aan jonge ouders met kinderen is gedacht. Zo is de voordrager gedeeltelijk te verwijderen om de kleine bijrijder alle beenruimte te geven die nodig is en zit er een stuurslot op. En als het tijd is om het kinderzitje naar achter te verplaatsen, zet je de voordrager er weer snel en gemakkelijk op. Zo groeit de fiets dus met je mee. Hierdoor is de PACKD de perfecte keuze als je wil investeren in een robuuste, kwalitatieve fiets waar je jarenlang plezier met het hele gezin van beleeft.