Koga PACE

KOGA PACE Serie

De stad geeft het ritme aan. De PACE beweegt mee in de flow. De Koga PACE is een meesterlijk samenspel van design en technologie ontworpen voor mensen zoals jij. Mensen die zich sportief en dynamisch voortbewegen, maar wel ultiem comfort verlangen. PACE vervult die verlangens met de nieuwste technieken van Shimano en Bosch. Beweeg je voort in het ritme van de stad met PACE.

 

De KOGA PACE serie bestaat uit verschillende modellen, zonder uitzondering geschikt voor zowel langere fietstochten als voor dagelijks gebruik.

Welk model past nu het beste bij jou?

Gaat jouw voorkeur uit naar een stijlvolle e-bike die weinig onderhoud nodig heeft (schoonmaken, ketting oliën etc.), kies dan bij voorkeur een model met een naafversnelling en een riemaandrijving zoals de PACE B10 (tot 25 km/uur) of de PACE B20 speed pedelec (tot 45 km/uur). Beide modellen zijn standaard afgemonteerd met een 500 Wh accu en kunnen indien gewenst voorzien worden van een tweede accu voor een verdubbeling van de actieradius!

 

Fiets je graag lange tochten en wil je met je fiets de heuvels in, dan is de PACE B05 met derailleurversnelling wellicht beter geschikt voor jou. Dit model heeft een breed versnellingsbereik en is licht in gewicht zodat je altijd bovenkomt, hoe steil de beklimming ook is.

Hoge score in de Telegraaf E-biketest

Met meer dan 50 geteste fietsen is de KOGA PACE B05 met een 8,3 erg goed uit de test gekomen. De jury keek naar rijeigenschappen, werking van de onderdelen en de afwerking van de fiets. Door weer en wind en met meer dan 100 gereden testkilometers is de jury tot een conclusie gekomen: De KOGA PACE B05 is een uitstekende toerfiets met krachtige ondersteuning, een laag gewicht, een uitgebreid display, een fraaie afwerking en een goede comfortabele zithouding.