Koga

Producten 1-48 van 70

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-48 van 70

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Koga - 100% Nederlandse Kwaliteit

Fietsenstunt biedt 100% Nederlandse kwaliteit met KOGA fietsen en e-bikes. Sinds 1974 staat KOGA bekend om haar premium kwaliteit en uitmuntende service. Het merk is ontstaan uit een passie voor wielrennen en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van stadsfietsen, toerfietsen, racefietsen en e-bikes. Alle fietsen worden ontworpen én handgemaakt in Nederland, waarbij de actieve connectie met de wielersport zorgt voor superieure producten voor elke fietsliefhebber.

 

E-bike of stadsfiets?

Op zoek naar een e-bike die past bij jouw levensstijl? KOGA heeft voor iedereen een geschikte e-bike, of je hem nou gebruikt voor korte ritten of lange tochten in het weekend of op vakantie. Kies voor topkwaliteit en uitstekende afwerking met een KOGA e-bike. Lichtgewicht en duurzame onderdelen zorgen voor een unieke rijervaring die je nog nooit eerder hebt ervaren. De Koga E-Nova automatic is ongekend populair, en ook sportieve modellen zoals de Koga Pace B10 biedt Fietsenstunt aan. KOGA e-bikes zijn voorzien van de nieuwste Bosch- of Shimano-technologie, met een middenmotor voor een stabiele rit en ideale gewichtsverdeling. Nieuw in 2023 is de Koga Vectro, uitgevoerd in drie verschillende modellen. Deze onderscheiden zich van elkaar door middel van riemuitvoering, naaf of derailleurversnelling en type Shimano motor.

KOGA staat ook bekend om haar lichte, sportieve en luxe afgewerkte stads- en toerfietsen. Geschikt voor dagelijks gebruik en recreatieve fietstochten. Denk aan de Koga F3 in diverse uitvoeringen zoals de 4.0, 5.0 en 7.0  voor optimaal fietsgenot. KOGA fietsen onderscheiden zich door hun eigenzinnige ontwerp met afgewogen kleurstelling en bescheiden branding, en zijn beloond met diverse designprijzen. Een ander top model is de Koga Supermetro, dit sportieve model is al jaren ongekend populair. Het is een sportieve fiets die met de uitbreidingskit om te bouwen is naar een sportieve fiets geschikt voor dagelijkse ritten.

Voor de echte avonturiers: Worldtraveller of racefiets

Fietsavonturiers kiezen voor de KOGA Worldtraveller, een fiets voor de echte liefhebber die alleen het beste goed genoeg vindt. Ook produceert KOGA racefietsen zoals de Koga Kimera racefiets en Koga Colmaro gravelbike. Kies voor 100% Nederlandse kwaliteit en beleef bijzondere fietservaringen met KOGA fietsen en e-bikes van Fietsenstunt.

Koga